Sayfa 405/872 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Bilancoya guvenmeyin . 3 ceyrek guzel gelmişti. Sonuç hisseye caktilar.

SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu hissede neye güveneceğiz ki o zaman ?
    Sizin dediğiniz tarihlerde hisse fiyatı en azından hak ettiği değerlere yakındı ve o yüzden satış yedi bence. Şu anda ise hak ettiği fiyatlarda mı size göre?

2.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku

17 liradan 28.68'e çıktı o bilanço beklentisiyle yani önceden satın alındı.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku

Dostum üçüncü çeyrekte zaten önceden satın alınmıştı ve 28,00 tl ler görülmüştü...şimdi ise her hangi bir satın alma yok...o yüzden de bence olumlu da gelse olumsuz da gelse hisse olumlu etkilenecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by yıldırımkıta Yazıyı Oku
    arkadaşlar bence korkacak hiç bir şey yok tahminimce
    3.050.000.000,00 bürüt satışı var giderleri geçmiş verilere göre düşersek 320.000.000,00 gibi bir kar var ihracat ta artmış varın sizde kendinizce hesaplayın YTD
    dostum bu miktarı nerden buldun ??? bu hayal bile edilemeyecek güzel bir ciro olur ..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. resmi açıklamaya kadar her şey muallak. bak 2 günde maymuna çevirdi.
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

6. şu anda 1 164 milyonluk ciroyu yakalaması imkansız gibi bir şey....arkadaşımız neye göre bunu söyledi bilemiyorum...

7. satış kademelerini doldurdu alıcı yok.
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

8. 3,050,000 lık bir ciro oluşmuş ise son çeyrekte 1 164 milyonluk bir ciro yakalanmış demektir...bunu birinci çeyreğin kar marjı olan %6 ile hesap yaparsak 66 milyon son çeyrek karı olur...yok ikinci çeyreğin %11 lik net kar marjına göre olsa 128 milyon net kar gelir...yok son çeyreğin %17 lik net kar marjına göre olursa da o vakit 197 milyonluk net kar marjı gelir...

sırası ile 66 128 197 milyon tl lerden birisi gelirdi...bu ciro bana göre sadece güzel bir hayaldir...:kahkah:

ama bu hayal bile beni çok heyecanlandırdı...:) arada bir iyi geliyor galiba..

Sayfa 405/872 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •