ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
resmi açıklamaya kadar her şey muallak. bak 2 günde maymuna çevirdi.
Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.
şu anda 1 164 milyonluk ciroyu yakalaması imkansız gibi bir şey....arkadaşımız neye göre bunu söyledi bilemiyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
satış kademelerini doldurdu alıcı yok.
Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.
3,050,000 lık bir ciro oluşmuş ise son çeyrekte 1 164 milyonluk bir ciro yakalanmış demektir...bunu birinci çeyreğin kar marjı olan %6 ile hesap yaparsak 66 milyon son çeyrek karı olur...yok ikinci çeyreğin %11 lik net kar marjına göre olsa 128 milyon net kar gelir...yok son çeyreğin %17 lik net kar marjına göre olursa da o vakit 197 milyonluk net kar marjı gelir...
sırası ile 66 128 197 milyon tl lerden birisi gelirdi...bu ciro bana göre sadece güzel bir hayaldir...:kahkah:
ama bu hayal bile beni çok heyecanlandırdı...:) arada bir iyi geliyor galiba..
Yer İmleri