ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
resmi açýklamaya kadar her þey muallak. bak 2 günde maymuna çevirdi.
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
þu anda 1 164 milyonluk ciroyu yakalamasý imkansýz gibi bir þey....arkadaþýmýz neye göre bunu söyledi bilemiyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
satýþ kademelerini doldurdu alýcý yok.
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
3,050,000 lýk bir ciro oluþmuþ ise son çeyrekte 1 164 milyonluk bir ciro yakalanmýþ demektir...bunu birinci çeyreðin kar marjý olan %6 ile hesap yaparsak 66 milyon son çeyrek karý olur...yok ikinci çeyreðin %11 lik net kar marjýna göre olsa 128 milyon net kar gelir...yok son çeyreðin %17 lik net kar marjýna göre olursa da o vakit 197 milyonluk net kar marjý gelir...
sýrasý ile 66 128 197 milyon tl lerden birisi gelirdi...bu ciro bana göre sadece güzel bir hayaldir...:kahkah:
ama bu hayal bile beni çok heyecanlandýrdý...:) arada bir iyi geliyor galiba..
Yer Ýmleri