normal fiyat şu an tepki vermemiş,hafta sonu makası açar
Printable View
Naci Ağbal seçildiğinde buradan yazacaktım, kısa sürer diye, yazsaydım havam olurdu, bildiğimden değil, Ağbalın zamanında bakanlığıda kısa sürmüştü,..oradan yola çıkarak düşünmüştüm,..basında orta halli bir popülerliği hep var Ağbalın,..elde adam kalmayınca hiç yoktan iyi idi,..
ama Reisle doku uyuşmazlığı var onun, kucak adamı değil diye düşünüyorum, yada başka bir sıkıntısı var,.. çünkü tekkeden ayrılmıyor amam tekkeden aldığı görevler kısa sürüyor
ilk defa cuma gecesi sabaha kadar yazışma okuyorum. bu köprünün altından daha çok sular akar.. hdp kapatılacak haberi akşamı buralar yangın yerine dönmüştü. herkes çöküş beklerken adam aldı götürdü. daha iki gün oldu. adamlar gelişen olayları işlerine geldiği şekilde kullanıyorlar. şimdiden doğmamış cocuğa don biçmeyelim. p.tesi olsun bakalım...
Dogru...Artirmasaydi piyasa buna cok olumsuz bir tepki vermezdi. Zaten mevsimsel kosullar geregi enflasyon dususe gececekti. Artan turizm ve ihracattan dolayi dovizdede volatile azalacakti.
Ayrica bu yil uretim ve ihracat kaynakli iyi bir buyume rakamida bekleniyordu.
Buyumeyi saglayan bilesenlerdede insaat ve ic tuketim faktorlerin aksine eski buyume oranlarina gore daha kaliteli bir nitelik kazanmaya baslamisti.
Yinede enflasyon ustu 2-3 net puan bir faiz marji birakilimaya devam edilirse dengeler zamanla yerine oturur.
Reel ekonomide olumlu gelismeler elde edilse bile para piyasalarindaki tutarsizlik ve istikrarsizlik zamanla reel ekonomiyide olumsuz etkilemeye baslar.
Herşey damat gerimi dönüyor söylemi ile başladı