Sayfa 81/1001 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,343
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    Ağbal a kredi vermişti piyasa,hatta yurt dışından yapılan yorumlar hayli olumluydu,şimdi bonoya giren para çıkarsa hızla tl yine değer kaybeder enflasyon (açıklanan) yüzde 30 u da geçebilir maalesef......
    Zaten olumlu ise korkacaksın ve neden korkuyorsun diyenler ile çekişeceksin.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Talking

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    nisan ı bekler mi bilmem ama en az 300 baz puan indirir,500 e kadar yolu var.........
    o da var tabiki illaki ppk yı beklemek zorunda değil bakın ben geldim durum bundan sonra böyle de diyebilir. Bir Gece karar alabilirler. Bunların meşhurdur bir gece ansızın kararları..ytd

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Zaten olumlu ise korkacaksın ve neden korkuyorsun diyenler ile çekişeceksin.
    hiçbirşey yapmayan a göre az yapan veya normale yakın yapan bile hayli olumludur,ne diyordu ben dolara bakmıyorum ,bunu diyen o işe bakan Maliye bakanı.......

4. Belkide olaylar korktuğumuz kadar değildir az önce çalıştığımız döviz bürosunu aradım dolar satış şuan 7,25

5.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Eyvallah üstadım,
    Çok pis zopa yedim..
    Bakalım nasıl çıkartacam acısını...
    ben bundan battım zamanında 2018 de, durum şu anki BTC gibiydi aynen, o dönemde bakkal manav herkes kazandı ve üzerimde tepindiler, bense SHORTTUM ve çok bildiğim için battım,..

o günden bu yana bildiğim bunda short olunmaz,..bu nesne kaldıraçla oynanmaz,..

aman dikkat et, fazla risk alma

2+2=4 etmeyen bir ülkedeyiz, GSM bile 4.5 G malum
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6. Bankaların Online şubelerinde dolar satış ortalama 7.60...
    Enteresan...

7. bence şu an en acil iş yazın turizmi kaybetmemek adına hastalığı yenmek ,süratle aşıyı tamamlamak ,yoksa bu yaz da turizmi kaybedersek zaten çok sorunlu olan mb rezervleri eksisinde rekor kırar,............

Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    Belkide olaylar korktuğumuz kadar değildir az önce çalıştığımız döviz bürosunu aradım dolar satış şuan 7,25
    100.000 dolar iste verecekler mi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 81/1001 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •