Dow 32.700 alti tehlike. Dolarda 7.39 uzeri kalıcı olmadıkça sat. Berent gömün gitsin formasyonu. Bist yarin açılışı acemiler kapanışı ustalar yapacak gibi..ytd
Dow 32.700 alti tehlike. Dolarda 7.39 uzeri kalıcı olmadıkça sat. Berent gömün gitsin formasyonu. Bist yarin açılışı acemiler kapanışı ustalar yapacak gibi..ytd
Twitter’da Songür Ulus’un akşam saatlerinde paylaştığı bir söylenti var, ben çok ihtimal vermiyorum ama eğer gerçekleşirse muhtemelen taş üstünde taş kalmaz
Ajansa konuşan Avrupalı ve ABD’li diplomatlar, ABD Başkanı Joe Biden’ın Brüksel’e Türkiye’ye yaptırım uygulanmaması konusunda baskı yaptığını söylerken, bir AB diplomatı, “Başka Türk vatandaşlarının da kara listeye alınması durduruldu. Şu an ekonomik yaptırımlar görüşülmüyor†dedi.
Biden bizi çok seviyor(Rusya için mecbur) sevecek. Mayıs ayında sevmeyecek...
bu şişko domates,yüklü miktar short açtıgını söglemişti,pendikte küçük bir bürosu var sokak arası sapa bir yerde,yat yada tekne tamiratı falan yapan bir esnaftı,1-2 yıldır ortalıkta 800 kontrat short açtım diye tweetleri var, bayagı zararda kaale alınacak biri degil ama takipçilerini etkilemeye çalışıyor...
Yer İmleri