Hocam bende böyle düşünüyorum.. işte bu yüzden gesan ı smart la karşılaştırıp ucuz demek yanlış..
Printable View
sıkı bir şekilde haberleri bekliyor gibi.
bugun çarşamba, şirket bedelsiz için spk ya başvurdum bilgisini bugun geçer mi?
dikkat edilirse artık sektör hisseleri taban yapsa bile gesan çok da fazla düşmüyor...buda gesanın rotasının farklı olduğunu ve beklentileri ile de altının daha dolu olduğunu gösteriyor....buralarda dip yapması içimi ferahlatıyor...sakinlik güzeldir...haberleri eninde sonunda fiyatlayacaktır..önce sindirim lazım....kolay değil tam 2,5-3,0 milyon civarı lot satıldı...tahtaya güvenenlerin bunları toplaması gerekiyor ve buda zaman alacak bir şey....
Hafif yatay aşağı devam. Ya sert bir haber gelecek ya da tahtacı bir müddet daha böyle toplamaya devam edecek.
Selam arkadaşlar..
hacmimiz düşmeye devam ediyor ky satışı az kaldı bitmek üzere az daha sabırla beklemeye devam..
diğer tahtalara nazaran bizim tahtamız yine sakin düzgün..
ekte aralık basından beri alan satanları paylaşıyorum. alış ve satış kısmında diğer yazan lot kısmına bakarsanız aralık basından beri ky satışı ve bu lotları karşılayan 3 tane etkin kurum en iyisi hsbc..
arkadaşların da dediği gibi bir haber ile yukarı ivme kazanacaktır. bu ne olabilir bedelsiz spk başvuru olabilir ya da büyük bir iş artık 100 milyon dolar üzeri olması lazım :)
Halka arz bence daha vakti var az daha beklesin kendi fikrim zaten alamayacağız bari geç gelsin de o gelene kadar bizde biraz daha yol alırız.
Ek 29191