Sayfa 81/892 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 641 - 648 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    ben biraz da smartg alamaya başladım bu pazarda 3 yıl kalabilen
    sektör hisselerinin hepsi de uzunda çok kazandıracak...yeter ki doğru yerden alınsın..ben diğer sektör hisselerini pek incelemiş değilim...benim gönlüm gesanda rahat...ben diğerlerini almaya cesaret edemem...belki de tanımadığımdan dolayıdır bilemiyorum..ben sana başarılar diliyorum dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. hisseyi bu fiyat aralıkgında tutmaya calışıyolar gibi tabki bunu haber akışı bozabilir anca...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    hisseyi bu fiyat aralıkgında tutmaya calışıyolar gibi tabki bunu haber akışı bozabilir anca...
    O haberlerin neler olduğu belli.
    Sabırla gerçekleşmesini bekliyorum ben.

4. Gesan ın bu saçma sapan şirket yapısı oldukça yüksek fk beklemek mantıklı değil. Smrtg ve Alfas en güzel örnekler..

5. Bir miktar Alfas aldım. Gesan'da yine hüsran var..

6.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Gesan ın bu saçma sapan şirket yapısı oldukça yüksek fk beklemek mantıklı değil. Smrtg ve Alfas en güzel örnekler..
    şu anda fk lar yüksek görünebilir ama önümüzdeki iki adet bilanço geldikten sonra fk ların çok düşeceğini tahmin ediyorum...biz hesabımızı fk 10 a göre yaptık ki bu bu sektör için çok çok ucuz...normal şartlarda gesanın fk sının 20-30 aralığında olması mantıklıdır...gesan genel olarak tahaüt firmasıdır ama europower iştiraki ise hem üretici hem de ges şirketidir...o yüzden de 10 değil de 20-30 aralığındaki fk lar gesana uyar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. fk ve pd rasyoları bu agresif büyüme ile birlikte makul seviyelere inecektir...ama hiç bir zaman normale inemez...çünkü piyasa geleceği satın alır...gelecekte de sektöre çok iş çıkıyor bu yüzden de agresif büyüme devam edecektir...o yüzden de piyasa bu rasyoları her zaman yukarıda tutacaktır...bu sektörde bu duruma alışmak lazım...

8. gesan da timsah gibi suyun altında bekliyorum ilk planda halka arz arkasından bedelsiz ve bilanço...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 81/892 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •