islamı karıştırmıyorum...
islamı kullanarak siyaset yaparak piyasada avanta peşinde koşanlardan bahsediyorum...
örnek fadıl akgündüz, ihlas grubu, konya grubu, liste uzar gider...
bazılarıda borsada kimsede bir faydası olmamış...
Printable View
Kchol de acıklanan rakama göre aldıkları cok ufak asıl alımı arclk te yaptılar bizde onu sectik tabiki :)arclk de alınan lot 8.5 milyon kchol de en son 500 k bile değildi SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akp yi eleştir ,yerin dibine sok..bana ne.
deki; o insanlar İSLAMI KULLANARAK rezillik ediyorlar...tamamdır.O adamların yaptığı çoğu şey İSLAMA GÖRE idamı gerektirir..
ama kişilerin yaptığını İSLAMA BAĞLAMAK; doğru değil.
2/3 tane kitap okusan anlayacaksın ki; İSLAMIN sosyali,siyasalı yok..PEYGAMBER DİREK DEVLET BAŞKANIYDI.yani siyasi boyutu sonuna kadar var..
ama sorun özellikle bir partideki zubüklerin İSLAMI KULLANMASI..BURADA hem fikiriz.
ha laiklik adına yapılan zulum,travmları,yolsuzlukları her seferinde baştan yazmayayım.(geçmiş mesajlarda
var).bunlara bakarak BİR KESİMİ YANINA SIFATLAR KOYARAK eleştirmedik..
SUÇ BİREYSELDİR VE İSLAMI-ATATÜRKÜ,devlet,bayrak vs. kullanarak çok suistimaller yapılır,yapılıyorda.
Abka Delikanlı ! Önce İslamı,Müslümanlığı anlayalım.Her siyasal İslamcı eleştiriine de atlman seni burada apk savunucusu yapmakta! Şunuda görün artık!Geçmişte ne yapıldıysa misli ile yapmakta dedeleri vatan haini oldukları tecilli (Müslümanda olmayan,Türk de olmayan kriptolar)bir kısmının torunları yönetime geldiler! Herneyse yoksa İslama laf atılmamakta zannımca! Sen sulandırmaktasın ve yapma herdaim bunu özelliklede seans içi olmakta bu yazılar ne tesadüf.Haydi bolkazançlar.
BADEMLİ çok güzel hareketler dönüyor.:)
Belli tahtalar tamamen karşılıklı ,