Sayfa 822/1004 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ISLAMI karıştırma, canımı ye..

Şimdi O SEKULERLERİN, ÇAKMA LAİKLERİN,ehli dünyanın geçmişte yaptığı haltları yazsak forum karışır...

Forum forum olarak kalacaksa inaçlara,hayat görüşlerine çomak sokmamak lazım.

İSLAM (SARMISAKLI,SOĞANLI İSLAM DAHİL..HER NEVİSİ..),LAİK,SEKULER,ATEİST...herkesin hayatı kendine...

Suç bireyseldir...yoksa bu memlekette parti,dernek vs. kalmaz
    islamı karıştırmıyorum...

islamı kullanarak siyaset yaparak piyasada avanta peşinde koşanlardan bahsediyorum...

örnek fadıl akgündüz, ihlas grubu, konya grubu, liste uzar gider...

bazılarıda borsada kimsede bir faydası olmamış...

2. Kchol de acıklanan rakama göre aldıkları cok ufak asıl alımı arclk te yaptılar bizde onu sectik tabiki arclk de alınan lot 8.5 milyon kchol de en son 500 k bile değildi
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    koç hisse alımı açıkladığında katakulli yapacak mal çakacak diyorlardı...

dedim koç diyorsa yapar...

üç kağıtla işi olmaz...

siyasal islamcılar gibi 3-5 avanta peşinde koşmaz...

işini yapar karsa kar zararsa zarar...
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Abka yazsana o bahsettiğin sekülerlerin,laiklerin geçmişte yaptıklatından!Şimdi adam yazöış siyasal islamcılar! Yani islamı kullananlar aslında sende bilmektesin kriptıoculuk yapma herdafa yaptığın gibi! Bak neler yaptı savunduğun siyasal İslamcılık oynayan aslında müslüman bile olmayan adamlarınız! Forum karışırmış hadi ordan!Hırsızlık,mafyacılık,haram yeme her halt var sayamadığımız! Kkoin çekme,çektirme tecavüz,katillerin salıverilmesi ve herşeye rağmen gözden gelmece Yakışıyormu senin gibi Müslüman adama!
    akp yi eleştir ,yerin dibine sok..bana ne.

deki; o insanlar İSLAMI KULLANARAK rezillik ediyorlar...tamamdır.O adamların yaptığı çoğu şey İSLAMA GÖRE idamı gerektirir..

ama kişilerin yaptığını İSLAMA BAĞLAMAK; doğru değil.
    2/3 tane kitap okusan anlayacaksın ki; İSLAMIN sosyali,siyasalı yok..PEYGAMBER DİREK DEVLET BAŞKANIYDI.yani siyasi boyutu sonuna kadar var..

ama sorun özellikle bir partideki zubüklerin İSLAMI KULLANMASI..BURADA hem fikiriz.

ha laiklik adına yapılan zulum,travmları,yolsuzlukları her seferinde baştan yazmayayım.(geçmiş mesajlarda
    var).bunlara bakarak BİR KESİMİ YANINA SIFATLAR KOYARAK eleştirmedik..

SUÇ BİREYSELDİR VE İSLAMI-ATATÜRKÜ,devlet,bayrak vs. kullanarak çok suistimaller yapılır,yapılıyorda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    kardemirleri boşattım...

3 kontrat kalmış hesapta..

artık reverse dönerim...

bir atakta şortu basarım...

sn. akçay çok temiz hareketlerle tıkır tıkır düzenli olarak 20k 30k alıveriyor
    trade stilini beğeniyorum. barcelona gibi tiki taka, oyunu disiplin içerisinde basit oynayabilmek. zaten en zoru da bu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    islamı karıştırmıyorum...

islamı kullanarak siyaset yaparak piyasada avanta peşinde koşanlardan bahsediyorum...

örnek fadıl akgündüz, ihlas grubu, konya grubu, liste uzar gider...

bazılarıda borsada kimsede bir faydası olmamış...
    bu konuda haklısın..seni anlıyorum.bu ülkede İSLAMI KULLANARAK yolsuzluk yapmak çok kolay.Babam bile geçmişte kooperatiften bu yüzden aldandı.

İslam a göre; yolsuzluk,yetim malı yeme,kamu malını harcama,kokain işleri vs....bunlar zaten çok çok ağır cezası var..

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bu konuda haklısın..seni anlıyorum.bu ülkede İSLAMI KULLANARAK yolsuzluk yapmak çok kolay.Babam bile geçmişte kooperatiften bu yüzden aldandı.

İslam a göre; yolsuzluk,yetim malı yeme,kamu malını harcama,kokain işleri vs....bunlar zaten çok çok ağır cezası var..
    koç grubuyla dünya görüşlerimiz uymaz....

ben daha ortadayım...

ama islamı kullanan takımdanda iğreniyorum...

koc grubunun iş mantıgı asla katakulli üzerine kurulmadı tek sevdiğim yanı bu....

siyasal islamcıların hepsinden daha faydalı bu ülke için koç grubu...

7. Abka Delikanlı ! Önce İslamı,Müslümanlığı anlayalım.Her siyasal İslamcı eleştiriine de atlman seni burada apk savunucusu yapmakta! Şunuda görün artık!Geçmişte ne yapıldıysa misli ile yapmakta dedeleri vatan haini oldukları tecilli (Müslümanda olmayan,Türk de olmayan kriptolar)bir kısmının torunları yönetime geldiler! Herneyse yoksa İslama laf atılmamakta zannımca! Sen sulandırmaktasın ve yapma herdaim bunu özelliklede seans içi olmakta bu yazılar ne tesadüf.Haydi bolkazançlar.

8. BADEMLİ çok güzel hareketler dönüyor.
    Belli tahtalar tamamen karşılıklı ,

Sayfa 822/1004 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •