Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc niye üstat :kmk: neden kötü olsun anlatın bilelim Bu zamandan sonra insanin basina ne gelirse sanaldan gelecek...
Alıntı: Originally Posted by Dollar Biraz gram altın alayım derken... Trump konuştu erken. Ons 1400 olacak diye beklerken 1450lere uçtu. Ons kudurdu gidiyor...
Alıntı: Originally Posted by Webster Neden ise yaramiyor? Bolummu kotu üstad benim roman gibi hayatım var bi ara kızılayda karşılıklı bira içerken anlatırım size :)ankara ya sakin hayata geldim biraz da
Alıntı: Originally Posted by Webster Bu zamandan sonra insanin basina ne gelirse sanaldan gelecek... üstat yolda yürümek daha tehlikeli değil mi :kmk:
usdtry kaç oldu sahiden 5,53 maliyet var?
Alıntı: Originally Posted by aydinc üstat yolda yürümek daha tehlikeli değil mi :kmk: Evlenmek en tehlikelisi 😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by eaw üstad benim roman gibi hayatım var bi ara kızılayda karşılıklı bira içerken anlatırım size :)ankara ya sakin hayata geldim biraz da Siz birseydenmi kacip geldiniz 🤔🤔
[QUOTE=Webster;3642521]Siz birseydenmi kacip geldiniz [/QU kovalayan yok belkide burdan ege ye taşınırım belli mi olur