Originally Posted by aydinc niye üstat neden kötü olsun anlatın bilelim Bu zamandan sonra insanin basina ne gelirse sanaldan gelecek...
Originally Posted by Dollar Biraz gram altın alayım derken... Trump konuştu erken. Ons 1400 olacak diye beklerken 1450lere uçtu. Ons kudurdu gidiyor...
Originally Posted by Webster Neden ise yaramiyor? Bolummu kotu üstad benim roman gibi hayatım var bi ara kızılayda karşılıklı bira içerken anlatırım size ankara ya sakin hayata geldim biraz da
Originally Posted by Webster Bu zamandan sonra insanin basina ne gelirse sanaldan gelecek... üstat yolda yürümek daha tehlikeli değil mi
usdtry kaç oldu sahiden 5,53 maliyet var?
Originally Posted by aydinc üstat yolda yürümek daha tehlikeli değil mi Evlenmek en tehlikelisi 😃😃😃😃
Originally Posted by eaw üstad benim roman gibi hayatım var bi ara kızılayda karşılıklı bira içerken anlatırım size ankara ya sakin hayata geldim biraz da Siz birseydenmi kacip geldiniz 🤔🤔
[QUOTE=Webster;3642521]Siz birseydenmi kacip geldiniz [/QU kovalayan yok belkide burdan ege ye taşınırım belli mi olur
Forum Rules
Yer İmleri