neden halka arz yerine nitelikli yatırımcıya satıyorlar? bunun nedenini bilen var mı?
Printable View
Bahri bir çok bankanın 3 lü hesap dedikleri bir olayı var..
Mevduatta kalan birisinin gidip de parasını bu voltail ortamda 40 günkilit altına almasını zaten manasız buluyorum..
Ayrıca makaslar da öyle dendiği kadar yok..
Cuma öğleden sonra denizbank ile konuştum evet sabah makas 20 30 50 kuruş idi ama şu an düzeldi 3-4 kuruşa istediğin kadar döviz alıp satabilirsiniz sorun yok dedi..
saat 2.30 idi..
Keza yine denizbank dan 18.75 oran aldım idi (temmuz başı)3 lü oranları 18.70 idi..0.05 puan içinmevduatı kilitlemeye gerek yoktu..
istediğim gibi vade bozmadan dolar al sat ..
mevduat bozdun dolar aldın bi düşse..
faiz gitti dolardan da zarar..
yapmayın böyle deli işler ya..
Not..İnternet üzerinden döviz mi alınır satılır mış..
MT yi arasınıza telefonla.??
Arkadaşlar bu döviz alım satımda bu kara günlerde en iyi izlenimi hsbc de aldım 2 4 kuruş arası işlemler geçiyordu 7 tl den de satış imkanı verdi diğer bankalar hikaye idi çalıştığım Burgan hele 1 tl fark vardı enpara 15 kuruş ing 20 kuruş gibi bazen üç beş faize bakmamak lazım hele şu günlerde bol kazançlar
akbank şu an için alış 5.74 satış 5.84 kuvvetli bir yükselişe inanmıyorsan alıp satmak attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez durumu gibi oluyor ! kazanan zamanında dolara geçip cuma günü doyumsuzluk yapmayıp 6.50 üzerinden satabilen olmuştur ! ve bu süreçte dediğin gibi zarar eden oldukça fazladır
tbank mio üstü 22,5 oran var ilgilenenlere
Bizim cds 484 e düşmüş.. Arjantin 570 lerde..
Çooook yüksek hala...
Yatırım tavsiyesi değildir...