Sayfa 827/1252 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    Sermaye Piyasası Kurulu'nun 19/07/2018 tarih ve 32/837 sayılı kararı kapsamında Bankamızca yurt içinde 148.780.000 TL nominal değer bono satışı, 50 gün vadeli olarak halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış suretiyle tamamlanmıştır.

odea satmış bonoyu

syg,
    neden halka arz yerine nitelikli yatırımcıya satıyorlar? bunun nedenini bilen var mı?
    yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    aynen ! aslında yaptığım çılgınlıktı o anda bir hamle gelse kendime zor gelirdim hala nasıl vadeliyi bozup dolara 6.14 gibi bir seviyeden daldığımı düşündükçe davranışsal finansın ne anlama geldiğini daha iyi anlıyorum ! yaşayarak test ettim resmen !! panik anında insan sağlıklı düşünme yeteneğini kaybediyor . daha sonra bile ara ara internet bankacılığına girip alıp satsam mı diye şeytan dürttü ancak burada da makasın geniş tutulmasının böyle zamanlarda küçük yatırımcıyı koruması açısından ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı ! yatırım planını piyasalar sakinken yapacaksın tüm önlemini alacaksın ve yemek önüne geldiği zaman hemen yiyeceksin paket yap dersen elinden oda gidebilir !
    Bahri bir çok bankanın 3 lü hesap dedikleri bir olayı var..
    Mevduatta kalan birisinin gidip de parasını bu voltail ortamda 40 günkilit altına almasını zaten manasız buluyorum..
    Ayrıca makaslar da öyle dendiği kadar yok..
    Cuma öğleden sonra denizbank ile konuştum evet sabah makas 20 30 50 kuruş idi ama şu an düzeldi 3-4 kuruşa istediğin kadar döviz alıp satabilirsiniz sorun yok dedi..
    saat 2.30 idi..

Keza yine denizbank dan 18.75 oran aldım idi (temmuz başı)3 lü oranları 18.70 idi..0.05 puan içinmevduatı kilitlemeye gerek yoktu..
    istediğim gibi vade bozmadan dolar al sat ..

mevduat bozdun dolar aldın bi düşse..
    faiz gitti dolardan da zarar..

yapmayın böyle deli işler ya..

Not..İnternet üzerinden döviz mi alınır satılır mış..
    MT yi arasınıza telefonla.??

3. Arkadaşlar bu döviz alım satımda bu kara günlerde en iyi izlenimi hsbc de aldım 2 4 kuruş arası işlemler geçiyordu 7 tl den de satış imkanı verdi diğer bankalar hikaye idi çalıştığım Burgan hele 1 tl fark vardı enpara 15 kuruş ing 20 kuruş gibi bazen üç beş faize bakmamak lazım hele şu günlerde bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bahri bir çok bankanın 3 lü hesap dedikleri bir olayı var..
    Mevduatta kalan birisinin gidip de parasını bu voltail ortamda 40 günkilit altına almasını zaten manasız buluyorum..
    Ayrıca makaslar da öyle dendiği kadar yok..
    Cuma öğleden sonra denizbank ile konuştum evet sabah makas 20 30 50 kuruş idi ama şu an düzeldi 3-4 kuruşa istediğin kadar döviz alıp satabilirsiniz sorun yok dedi..
    saat 2.30 idi..

Keza yine denizbank dan 18.75 oran aldım idi (temmuz başı)3 lü oranları 18.70 idi..0.05 puan içinmevduatı kilitlemeye gerek yoktu..
    istediğim gibi vade bozmadan dolar al sat ..

mevduat bozdun dolar aldın bi düşse..
    faiz gitti dolardan da zarar..

yapmayın böyle deli işler ya..
    akbank şu an için alış 5.74 satış 5.84 kuvvetli bir yükselişe inanmıyorsan alıp satmak attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez durumu gibi oluyor ! kazanan zamanında dolara geçip cuma günü doyumsuzluk yapmayıp 6.50 üzerinden satabilen olmuştur ! ve bu süreçte dediğin gibi zarar eden oldukça fazladır

5. tbank mio üstü 22,5 oran var ilgilenenlere

6. Bizim cds 484 e düşmüş.. Arjantin 570 lerde..

Çooook yüksek hala...

Yatırım tavsiyesi değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Bizim cds 484 e düşmüş.. Arjantin 570 lerde..

Çooook yüksek hala...

Yatırım tavsiyesi değildir...

Dün Belgin Maviş e soruldu,
    CDS bakılarak kriz de olup olmadığımız soruldu,

350 ile 400 arasında CDS
    kriz olarak değerlendirilir...
    dedi...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Bu hisse işbankası C,

şu an ki değerleme de bedava,

peki alabiliyormusun,

hayır

takozo aşağıya kırarsa 2.85 kadar hedef koyacak

takozo yukarı kırarsa da 5.15 civarı hedefe koyacak
    peki şu an ki ekonomik duruma göre,

bu rakamdan almak mı ?
    yoksa almamak mı ?
    daha riskli....

Takip ettiğim 5-6 Hisseden biride işbankası C 2.85 düşerse bir an bile tereddüt etmem varımı yoğumu gömerim.Şuan takipteyim elimde hiç yok.

Sayfa 827/1252 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •