haklısınız ama belirsizlikler yüzünden dolar almadım.
Printable View
Yılsonu Enflasyon %9 olacak diyorlar.%15faiz %5reel faiz çok diyorlar.onun için faize mudehale etmişler.iyide %9 olacakmi Enflasyon bakalım.ben %10uzeri bekliyorum.
görüyorsunuz bir gün hepiniz doğru yolu bulacaksınız. umutabi sağolsun ben uyandım ama şimdi diğer TL faizcilerinde uyanma zamanıdır. TL 2013'ten beri net kerizleme parası oldu.2009-2013 arasıda aslında öyleydi ama dolar bazında bu kadar zarar vermiyordu. bundan sonra kerizleme parası olmaya şiddeti artarak devam edecek. 2013-2016 arası bende kerizlendim bunu saklamıyorum bende yılların TL cisiydim. devir dolar faizi alıp yatma zamanıdır. yarın bu fiyatlar kalırsa biraz daha USD alacağım. 3,5x aralığında her noktadan alıcıyım.
Daha önce de burada özellikle belirttiğim de , bazı kişiler tepki göstermişti ve ben de -bazen doğruları yazmanın iyi fikir olmadığına- kanaat getirerek yamamaya başlamıştım.
Şimdi Sayın Canikli söylüyor . Ali çağatay da '' ben %16 ve üzeri alanları bizzat biliyorum '' diyor. Bu oranları alanlardan biri de benim. Kamu otoritelerinin çok sık yaptığı bir yöntem vardır. Ortaya bir konu atarlar, tartıştırırlar , tepki durumuna göre ya inkar ederek - haberimiz yok, olurmu öyle saçmalık derler veya - Gördünüz mü aziz milletimiz de bunu böyle istiyor diyerek yürürlüğe koyarlar.
Büyük resme bak, miyop olma. 3.30 yandaşların yeni hedefi ama yıllar gösterdi ki bunlar ne diyorsa tersi olmuştur. buyur bunlardan biride böyle konuşuyordu.
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015...lan-yaya-kalir
TL ci 2013 den beri dolar bazında zararının %45'ini zor aldı,geri kalan %55 zarar buhar oldu gitti,geçmiş olsun....