Sayfa 827/1024 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Uzun bağlamak ta faizleri düşürmek için bir yardımdır, destektir, bunu da unutmamak gerekir.
    Faizlerin dusmesini yatirimci icin istiyorum.

Yoksa bunlarin binbir palavra ile faizleri dusurduk dedigini duymak icin degil.

2. Canikli'nin açıklamalarına göre

Mevduatına %15 faiz ve üstü alanların toplam miktarı

haziran 2017 başında toplam 60 milyon TL
    haziran 2017 sonunda toplam 27 milyar TL

toplam mevduatlar : 1.600 milyar TL

Yani %15 oranı sadece toplam mevduatın sadece %2 si alabilmiş.

Ayrıca kendisinin belirttiğine göre haziran başında sadece 1mTL ve üstü mevduatlara %15 oran uygulanırken , haziranda 1mTL mevduatlara da %15 uygulanmaya başlanmış.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Ben bu bilgilere inanmiyorum.

Issizlik sayilari gibi, enflasyon orani gibi bu da bir yalandir.

Algi yaratma isidir.

Bunlarin uzmanlik alani bu.

4. Ankara'da meyve fiyatlari 3.95 TL.lerden 5.95 TL.lere geldi, bu size %12 gibi mi gorunuyor.

Pazarda enflasyon farkli sicaktan dolayi 2.3 lira pahalanmis hersey.

6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ankara'da meyve fiyatlari 3.95 TL.lerden 5.95 TL.lere geldi, bu size %12 gibi mi gorunuyor.
    Benim ölçütümde selena dizisindeki harçlık sahnesidir .Ordaki zengin adam yeğenlerine 200 tl harçlık verince çocuklar deli gibi sevindiler .Şimdi bende çocuğuma 200 tl harçlık versem deli gibi sevinir .Selena dizisi çevrildiği yılda 2006 unutmayalım .

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    3 Ay uzun zaman özellikle Türkiye için... USD da alım fırsatı çıkarsa kaçırırsınız.. Ben 32 günden bir gün fazla bağlamam...

Buna ek olarak Sn. PowerPc ye katılıyorum. Hükümet yetkilileri iyice kafayı bulandırıp; TL mevduatçısını korkutmaya başladılar..

Faizleri artıran 50,000 mudi takip altında ne demek? Bu neyin kafası. Mudi nasıl faiz artırır.. Faizin sebebi ekonomiden anlamayan siyasetçidir. Tasarruf sahibi değildir....

Enflasyon %5 olur da; siz %14 mevduat faizi verirsiniz; neyse deriz.. Ama enflasyon %12 olursa %14 mevduat faizi fazla değildir...

Ayrıca normal olmayan usul ve yöntemler ile mevduat sahiplerini korkutup resmen TL'den kurtulun demeye getirmek mudinin İnşaat beton ile USD arasında yatırım tercihi yapması hususunda beklenti içine girmek ekonomi için son derece tehlikeli bir kumar oynamaktır.

Bir taraftan kaynak sıkıntısı var TCMB para basmak istemiyor deyip mevduat sahiplerine hücum ederken; diğer yandan TL sahiplerine takip başlatmak. Bu ne yaman çelişki böyle.. Hiçbir mevduat sahibi bankacıların kafasına silah dayayıp bana yüksek faiz ver demiyor ki...

Az önce YKB %14,10 teklif etti... Ben mi dedim beni arayın diye... Bu serbest ekonomidir... Herkes ucuzdan alıp, pahalıya vermek ister. Ucuzdan niye alıyorsun, pahalıya niye satıyorsun demek 21.yy da abesle iştigal bir konudur...
    Faiz bastirirsan dolari tutamazsin 90gun icinde dogru yerden girilen dolardan daha fazla para kazanilir .
    Son düzenleme : paramanya; 13-07-2017 saat: 13:28.

Merhabalar. Egitim ile ilgili bir konu actim. Tecrubelerini paylasmak ve bu tecrubelerden faydalanmak isteyen forumdaslari basliga davet ediyorum.

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=8784

Saygilarimla.

Sayfa 827/1024 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •