https://i.hizliresim.com/LVdrXX.png
Printable View
Az bira daha sabır. Herkes olumsuz konuşmakta. Zaman yaklaşmakta demek ki . Kasadaki 113 milyon durdukça umudu kaybetmek olmaz.
Herşey bilançoda yazmaz.
YTD
Yazılımın yanında KVKK danışmanlık hizmeti veriyor ki bu hizmet de personel ile olur. Yani uzman personel müşteriye gider günlerce çalışır kişisel verilerin kullanımı ile ilgili yasaya aykırı durumları tespit eder. DüEltilmesini ister. Düzeltilince yeniden kontrol eder. Vs. Yani bunlar personel ile olur. Diğer yazılım şirketlerinden dah faZla personel gideri olmasının altında yatan sevep bu olabilir. Bence aynı sebepten hiçbir zaman tükenmeyecek kadar derya deniz bir pazar var önünde. Yurt işi yurt dışı. Kvkk işleri önümüzdeki en az 5-10 senee bu şirket bu işlerden çok rahat ekmek yer.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 yıldır süregelen bir küçük yatırımcı muhbbetidir.
KVKK hizmetleri içerisinde hukuk danışmanlarına çok yoğun ihtiyaç duyulur. Bu nedenle berilen danışmanlık hizmetleri bedelleri de bu iş için verilmekte olabilir. Marjlar zamanla oturur, ayarlanır. Bu işlerden iyi kar edilir.
Not: alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir.
bugünü de eksi kapatırsa şaşmam.ytd.
fonet 30 milyon ciro 11 milyon kar. artık yoruma bile gerek yok. ytd.
evet 73,5 ciro 2 katı fazla ama kar yarısı kadar. ancak bilanço bana göre süper. zaten burada bekleme sebebimiz de bu. ytd.
Kar gizleniyor hemde ne gizleme evlere şenlik.sanki sanayi şirketi gibi maliyet çıkarıyor.yönetimi kutluyorum.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karın düşük gelmesinin sebebi; verilen hizmetlerden henüz faturaları kesilmemiş işler var. Bu işlerin maaş karşılığı personellere ödemesi yapılmış. Gider olarak bilançoya yansıyan ama geliri yansımamış işler muhasebeleştiğinde işler değişir. Expected f/k önümüzde ki 12 ay için 10'ların altına düşmesi beklenir.(faiz geliri de yazacak.)
YTD
aslında kara genel olarak kimsenin pek fazla aldırdığı yok. burada bana göre önemli olan kasadaki yüksek meblağın ve geçmiş yıl karına ilave edilen hisse satışının nasıl değerlendirileceği. bir satın alma veya sermaye artırımı önemli miktarda hareketlendirme yaratabilir. patron ne düşünüyor onu bilemiyorum. bu tamamen kendi düşüncem .ytd.
İlk defa temel olrak incelemedıgım bir şirketi kapanışta aldım :D
kısa bir özet geçebilecek varmı beklentimiz nedir?
Not:armada guzel gıttı , link günlerdir tavan o hareketın buraya bulasması sart.
Umarım patron kağıtta oynamıyordur. Haraketleri hoş gelmiyor bana
Tamamen patronun oyunu oldığunu düşünüyorum.
Global ne var ne yok kustu.
Kendi adıma Ali Cem Kalyoncunun geçtiği yoldan bile geçen ********dir.
kasadaki parayla dolar alsaydınız bari. kur farkı geliri yazardınız. ama amacınız kar değil. bu kadar baskının nedeni ne ola ki? umarım nedeni birilerinin toplamasıdır.
Kimsenin topladigini sanmiyorum. Baski dedigimiz hissenin ne kadar kepaze oldugunu goren basiyor. Biz bir umutla bekliyoruz.
Creditin ne kadar malı var
Onca nakti bir tarafına mı sokacaksın acaba. Satmıyorum. Diğerlerinden kazandıklarımla 16.50 altındaki tüm rakamlarla artırmaya devam edeceğim ulen. Naten de de bekledik ve finali göründü orada. Burada da benzer durum olacak olmalı istiyorum. 9 aylıkta bakalım bunca nakti de yandı bitti kül oldu mu diyeceksiniz.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir.
bu sefer gidiyor galiba diyenlere veriyorlar malı. gerçekten giderse kimse inanmayacak. ytd.
https://i.hizliresim.com/Ray1Q7.png
https://i.hizliresim.com/KpyJcs.png
Sahip olan Yatırım fonları ve kurumsal yatırımcılar.. bizim KAP da maalesef bulmak mümkün değil.
belki okuyup ilgisini çeken olur..
dökülenler döküldü artık diyip emmi, bir kaç seansa kalmaz 20 üstü rakamlarda gezdirir kahveyi. çünkü diğer bilişimlere göre çok çok geride kaldı. bu hafta kahve haftası::)
Bu kadar milleti gıcık yapacak şekilde beklettiler. Netice itibariyle artık yukarı dönüş vakti yaklaşıyor. Bu kadar nakitle son ayda para kazanamadılarsa versinler şirketi bana bak nasıl kar edilir göstereyim onlara.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir
(7 Ekim 2020) Kafein Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kalyoncu'nun Bloomberg HT canlı yayınındaki açıklamalarından satır başları şöyle:
-Tek seferlik giderler hariç geçen yıl ki karımızı koruduk
-Ciroda yüzde 30'luk, istihdamda %25'lik bir artış oldu
-İlk 6 ayda ciro büyümemiz hedefimizin üzerinde gerçekleşti
-Büyük ihtimalle satın alma gerçekleştireceğiz
-Hedefimiz avrupa ve orta doğu ancak orta doğu'yu ikinci plana ittik
-Türkiye içinde de yeni yatırımlar planlıyoruz-
-Smartiks planlandığı gibi devam ediyor
-Yatırımlarımızı istihdamı ve iş hacmini artıracak yerlerde planlıyoruz
-Bu sene temettü dağıtımı planlıyoruz
-Hissedeki yabancı varlığının artarak devam etmesini bekliyorum
bu kadar açıklamadan sonra 1 hafta tavan tavan gitmeliydi. demek ki kısmetimiz bu kadar. ytd.
Bu patronla zor.
çok haklısınız. adamın söylediklerine kimse inanmamış.