Sayfa 414/506 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Creditin ne kadar malı var
    Fani dünyanın sefası bir kuru kavga imiş, gerçeğiyle insan olmak her şeyden âlâ imiş.

2. Şener Şen in Maho ağasının lehçesiyle yazıyorum: Satmıyorum ulen satmıyorum.

Onca nakti bir tarafına mı sokacaksın acaba. Satmıyorum. Diğerlerinden kazandıklarımla 16.50 altındaki tüm rakamlarla artırmaya devam edeceğim ulen. Naten de de bekledik ve finali göründü orada. Burada da benzer durum olacak olmalı istiyorum. 9 aylıkta bakalım bunca nakti de yandı bitti kül oldu mu diyeceksiniz.

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir.

3. Şunun şurasında 40 gün kaldı 9 aylıkların Açıklanmasına

Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    Onca nakti bir tarafına mı sokacaksın acaba. Satmıyorum. Diğerlerinden kazandıklarımla 16.50 altındaki tüm rakamlarla artırmaya devam edeceğim ulen. Naten de de bekledik ve finali göründü orada. Burada da benzer durum olacak olmalı istiyorum. 9 aylıkta bakalım bunca nakti de yandı bitti kül oldu mu diyeceksiniz.

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir.
    Geriye sayımı başlattık.
    Bunca nakitin 9 aylıkta olumlu etkilerini umut ediyor
    Bekliyoruz.

Not : yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 yıldır bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir.

Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

5. bu sefer gidiyor galiba diyenlere veriyorlar malı. gerçekten giderse kimse inanmayacak. ytd.

6. Sahip olan Yatırım fonları ve kurumsal yatırımcılar.. bizim KAP da maalesef bulmak mümkün değil.
    belki okuyup ilgisini çeken olur..
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

7.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku

Sahip olan Yatırım fonları ve kurumsal yatırımcılar.. bizim KAP da maalesef bulmak mümkün değil.
    bu veriyi nereden aldiniz sayin borsa tilkisi ?

8.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku

Sahip olan Yatırım fonları ve kurumsal yatırımcılar.. bizim KAP da maalesef bulmak mümkün değil.
    Teşekkürler...

Sayfa 414/506 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •