Hayırlı Kandiller...
Printable View
Hayırlı Kandiller...
Hayırlı pazarlar herkese
Elinize sağlık Tolga bey [emoji122]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Sistem 5 marttan beri sinyal üretmiyor, yaşanan krizden bizi korudu ama buna karşılık çok sayıda senet stop oldu...
Elinize sağlık Tolga bey [emoji122][emoji106]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122]
Emeğine sağlık Tolga
BRKO listeden çıkmadı mı.
"ÖZEL TOLGA TEKNOKENT TEKNOLOJİ OKULU"
TASDİKNAME BELGESİ
Sayın BRKO,
2020/2021 Eğitim Öğretim Döneminde göstermiş olduğunuz başarısızlığınızdan dolayı Okul Disiplin kurulumuzun aldığı karar neticesinde Okulumuz ile ilişkinizi sonlandırmış bulunmaktayız. Bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılı olmanızı temenni eder, Sağlık ve Esenlikler dileriz.
Okul Müdürü:
Tolga COLİNA
NOT: Lan Olm, Yettiniz beee...Bana mı olm gareziniz...Tek Tek gelin LENNNN....
İyi günler topiktaslar :)
Akşama hisse gelecek diye düşünüyorum. Bu yüzden hissiyatimi paylaşmak istedim :)
Malesef Canel bey...
BRKO dün itibarı ile https://i.hizliresim.com/QsskWg.png olmuştur...
https://i.hizliresim.com/QkR6RX.png
https://i.hizliresim.com/rrnJDL.png
Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122],
Kısmet olmamış.
Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama incelemek isteyenler için bu haftaki Teknik Analiz dosyaları BURADA
İYİ GECELER DEĞERLİ FORUM DİNLEYENLERİ...
KAYBEDENLER KULÜBÜNDESİNİZ...
https://www.youtube.com/watch?v=751qk9vmrak
Burda mıyız arkadaşlar? Senet düşmüyor diye herkes kayboldu sanırım? :)
Kontrol ediyorum ara sıra Tolga iyi geceler.
İyi geceler abi, farkındayım :ok:
Emeklerinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122]
iyi akşamlar vestel kozal tablolarınıza neden giremiyor
birde izci arkadaştan alcatel bilanço yorumu alabilir miyim. biriktirmeyi düşünüyorum teşekkürler.
Alcatel son dönem çeyrekte zarar getirdi. Aslında teknoloji şirketlerinin en iyi durumları yılın son çeyreği olurdu. Bu geleneği kendi çapında yıkmış oldu. Bu tür dengesizlikleri aslında yıllardır yapıyor. Muhasebe politikalarını değiştirmeden bu kadar tutarsızlık oluşturabilmek, bunu gerçekleştirebilmek, oldukça zor olsa gerek. Olaya bu taraftan bakarsak güven vermiyor. Bir de sektördeki yerine, aldığı işlere bakarsak, bu sefer de ön plana çıkıyor.
Sonuç olarak, Yıllardır çözemedim bu şirketi. 30 yıl önce Borsaya bu hisseyi alarak başlamıştım. Benim nazarımda her zaman ayrı bir yeri var. Fakat dediğim gibi hiç bir zaman istikrarlı finansallar açıklayamadı...
İyi tatiller arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Hisselerin listeye giriş şartlarını uzun uzun yazmıştık. Ayrıca KOZAL tabloya giriş çıkış yaptı ve çok iyi bir primle stop oldu diye biliyorum. Yani % 101.79 ile stop olmuş şimdi tabloya baktım...
Düzeltme: 101.79 stop oluş fiyatı imiş özür dilerim...
Ama hissenin sinyal fiyatı ile sonraki dönemde gösterdiği fiyat hareketleri incelenirse iyi bir prim yaptığı görülecektir.
ALCTL;
Şöyle bir göz gezdirdim. 4 sistem için de geçerli olmak üzere geçen yılın temmuz ayı itibarı ile sıkışma yaşamış ve çok iyi prim yapmış bir hisse. Ama şu an için yakınlarda sisteme girmeyi düşünmüyor.
VESTL,
Uzun zamandır yükseliş trendinde ve bant genişliği yüksek olduğu için o da yakın zamanda sisteme girmeyi düşünmüyor...
hocam herzaman sizi ve izci hocamın değerli yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum ALLAH gönlünüze göre versin ..çok iyi niyetli ve samimi işler yapıyorsunuz ..borsa dea sizin gibi izci hocamda olmak üzere bu üne kadar rastlamadım .saygıyı HAK ediyorsunuz ,eyALLAH ALLAHA emanet olun ...