Sayfa 413/932 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    "ÖZEL TOLGA TEKNOKENT TEKNOLOJİ OKULU"

TASDİKNAME BELGESİ

Sayın BRKO,

2020/2021 Eğitim Öğretim Döneminde göstermiş olduğunuz başarısızlığınızdan dolayı Okul Disiplin kurulumuzun aldığı karar neticesinde Okulumuz ile ilişkinizi sonlandırmış bulunmaktayız. Bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılı olmanızı temenni eder, Sağlık ve Esenlikler dileriz.

Okul Müdürü:

Tolga COLİNA

NOT: Lan Olm, Yettiniz beee...Bana mı olm gareziniz...Tek Tek gelin LENNNN....
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    "ÖZEL TOLGA TEKNOKENT TEKNOLOJİ OKULU"

TASDİKNAME BELGESİ

Sayın BRKO,

2020/2021 Eğitim Öğretim Döneminde göstermiş olduğunuz başarısızlığınızdan dolayı Okul Disiplin kurulumuzun aldığı karar neticesinde Okulumuz ile ilişkinizi sonlandırmış bulunmaktayız. Bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılı olmanızı temenni eder, Sağlık ve Esenlikler dileriz.

Okul Müdürü:

Tolga COLİNA

NOT: Lan Olm, Yettiniz beee...Bana mı olm gareziniz...Tek Tek gelin LENNNN....
    Sesinizi duymak çok iyi geldi abi
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3. İyi günler topiktaslar
    Akşama hisse gelecek diye düşünüyorum. Bu yüzden hissiyatimi paylaşmak istedim

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    İyi günler topiktaslar
    Akşama hisse gelecek diye düşünüyorum. Bu yüzden hissiyatimi paylaşmak istedim

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Malesef Canel bey...

BRKO dün itibarı ile olmuştur...

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122],
    Kısmet olmamış.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122],
    Kısmet olmamış.

Teşekkür ederim, kısmet...

Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama incelemek isteyenler için bu haftaki Teknik Analiz dosyaları BURADA

Sayfa 413/932 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •