Dayı biz senin rakibin olmayız. Ben en fazla 50k lot kapasitem vR. Sen 600k.. Acıkla da biz de bıcorba nasıplenelım😀
Printable View
Dayı biz senin rakibin olmayız. Ben en fazla 50k lot kapasitem vR. Sen 600k.. Acıkla da biz de bıcorba nasıplenelım😀
Hedef uzun vade guzel kazandıracak bundan eminız. Sabreden corbayı ıcer. Bu uzun vade nın az cok bilgisi sizde vardır dayı. Bunu net olarak yazmayabıliırsın. Ama Bı subnımınal mesaj olarak yazsan da biz de ona gire hareket etsek.
hahahahaha ben bunu nereden bilebilirim bilsem zaten fuuulllll malda olurum
patron hıssesi bu patron ne isterse o olucak isterse 5 yıl buralarda tutar
hele kendisi yetmiyormuş gibi birde bülent kırımlıyı infonun başına koymuşsa
yorum yapmak zor kırımlı pıyasaların en iyi ılk 5 speğinden biridir
Dayı faydan oldu kesinlikle ama 1.40 sene sonu dedin yuregimi dağladın biz senden en az 4 duymayi bekliyorduk :-) dayi yatirim mantigin cok guzel su elini 3 e böl hep bir parca tl olsun cok mantıklı.
Kırımlı ınfoda henuz Bı hareket cekmedı. O zaman ufak da olsa ınfo dan biraz bulundurmak lazım. Y t d
Dayı tatminkar olmasa da peki diyeyim bari 😊
Ferdi o 3 e bilme olayı uygulayabilene tabi zarar ettirmez bence. Hangi hisse olursa olsun. Alim fırsatı veren hisseye kısmı olarak girip bekle. Dusus devam ederse biraz daha ortalamayı dusur. 3.kademeye pek gelmeden Bı duzeltme mutlaka geliyor. O zaman da kanaatkar olup verece gitsin. Y t d
buluttan nem kapıyorsunuz hemen :kahkah:
dolar 5.99 kaynak matrıx 6 üstüne atmamalı
Patron hissesinde tek karar vericinin patron olduğu görüşüne katılıyorum dayı bey.. bu noktada yüzde bilmem kaçının ky da olup olmadığının hiç bir önemi yok..
önemli olan şey şirketin açıklayacağı karı hesaplayabilmek.. borsadaki yatırımcıların temel güdüsü ise karlı şirketlere yatırım yapabilmektir.. bu şirketin karının belirlenmesi patronun s.. nin keyfine kalmış bir durumdur.. ideas ve seykm deki manipülasyonlarıyla karı istediği gibi ayarlayarak hedefin fiyatıyla oynayıp trade yapıyor.. ideas ve seykm in fiyat hareketlerini gözlemlemeden ve faaliyet raporunu dikkatle okumadan grafik mrafik gibi
Saçmalıklarla tahminde bulunmaya çalışmak bu tür hisselerde adamı boşa düşürür..
Faaliyet raporunu dikkatle okumadan 20 milyonu geçen paranın şirket alımından ziyade portföy yatırımlarında değerlendirildiğini gözden kaçırırsınız.. 6 aylıktaki karı tahmin etmek istiyorsanız bu portföy yatırımlarının hangi hisselere yapıldığını öğrenmeye bakın.. hedefin fiyatının ne olacağının işaretini görürsünüz.. ky ne kadar mal varmış ne kadar yokmuş gibi içi boş işlerle uğraşmanın manası yok
Hedefte 1. Ve 2.kademelerı doldurdum. Yarın duserse 3.kademeye gececegım. Ama yarından umıtlıyım. Ytd
Sayın hans cok iyi karlar edip dusen hisseler yada zarar yazıp tavana giden de oluyo.
hıkaye lazım h/İ/K/A/Y/E
Hikaye de aganın ışi. Soyle marka degerı olan Bı firma alsa. Sonra holding olsa. VS vs.. Ytd
Zarar edip gidenleri bilmem.. işim de olmaz.. kar yapıp gitmeyenlere gelince faaliyet raporları ve mali tablolarını inceleyince karın hikaye ve uydurma olduğunu rahatça görebilirsin.. bahsettiğin hisselerin çoğunun da yatırım holdingleri ve yatırım şirketleri olduğunu biliyorum.. glyho gibi.. bu tür hisselerdeki patronlar mali tabloları trade etmek için istedikleri gibi kullanıyorlar.. yatırım yapacağın şirket hakkında bilgi sahibi olmadan hiç bir rapor okumadan açıklanan kar veya grafik saçmalıklarına göre yatırım yaparsan başarısız olma ihtimalin fazla.. piyasayı başından kalkmadan izleme ve işlem yapma şansın varsa iyi bir trader olabilirsin.. onun haricinde şirketin iç yüzünü bilmeden sadece açıklanan verilerle aksiyon alırsan yukarıdan malı verirler eline
ben şirket satın akmaktansa borsada bedeliden gelen parayla
hisselerde işlem yapmasını isterim malum hısselerin durumu
ağada öyle yapar kanaatindeyim genelkurulda patronu bıraz terleteceğim
sorularımla kısmet olursa
Namık anca araci kurum işletsin en iyi bildiği is bu degil mi :-)
ah ulan ahhh infonun sahibinin evi benim işyerimin 300 metre yakınında
dayımlada çok samimi zamanında bilseydim ahhhh ulan ah
2 ay önce info 1 lıraymış :kahkah::kahkah:
35 milyon al sana sayi dayı. bu benim düşüncem yatırım tavsiyesi değildir.kimse sayıya göre hareket etmesin.
dow foture eksi 0.70 yıne ne oldu acaba
buraya yazı yazmaktan dünyayı takip edmiyorum :)
Bu arada, patron ve tahtacı gelsin ellerindekini ortaya koysun, geri kalan KY desin, onlar bile bilemez.
Bırakın bu işleri. Zaten bilemez de, hadi diyelim doğru kestirebilsin ne olacak?
Haber/bilgi patronda olduktan sonra, 1.30'a çeker, dönecek gibi yapar herkesin elindeki malı alır yürür. Ardından bakakalırsın.
Ben 2019 Ocak-Şubat ayında, bu forumda yazarken yaklaşık şöyle dedim (bulunca yapıştırırım buraya) Bu hisseden KY uzak dursun, eğer bilginiz yoksa burada bir hiçsiniz, gibi bir şeylerdi. KY'de ne kadar mal varmış, pehh...
Günaydın... Bütün haftasonu konuştunuz. Hadi birazda tahtada maharetlernizi gösterin. :ok:
borsa 88 bin hedef 112 aşağıya düşmedikçe çıldırıyor olmalı birileri :)
info 190 bin lot aldı
aselsan düşir garan düşir % 90 hisseler düşir sen niye düşmirsen yavvvv
puhahahaha puhahaha borsa 87. 600
çokta büyük konuşmıyayım düşer müşerde adamın bırının diline düşerim sonra :)
Buyuk lokma ye ama buyuk söz konusma. Atasozu:)
Dayı bey aşığıdaki temel veriler doğru mu?
Twitter de paylaşılmış muhtemelen bazı şirketler son bilanço öncesi değerlere göre listeye girmiş HDFGS verileri doğruysa temel anlamda bistteki en ucuz fiyatlanan şirket olarak görünüyor ilgimi çekmeye başladı
Selamlar.
https://i.hizliresim.com/0RvqRV.png
Tam da dayılık soru. Seans bitiminde sorsaydın keske
hıçbiri doğru değil seans arası şirket kartını atarım veriler çok eski olmalı
6.08 ı geçti şu an gramda bekleme kararı aldım.
Ayrıca feneri satardım dayı cuma günü düşüşü yemezdim [emoji16]
87500 şimdilik dayandı ama artık iyi bir haber lazım. Tutmazsa 83500 hazırlığı... Mayıs Nisandan daha ahahahaha.