Sayfa 412/976 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by eyupsabri77 Yazıyı Oku
    Kırımlı ınfoda henuz Bı hareket cekmedı. O zaman ufak da olsa ınfo dan biraz bulundurmak lazım. Y t d

kırımlı infoya geldi diye infoyumu götürür yukarı sence

ağanın yönettiği fon var onları yönettirir infoyu aracı kurum yapar

benim yazımdan başka şeyler çıkarma lütfen

2. buluttan nem kapıyorsunuz hemen

3. dolar 5.99 kaynak matrıx 6 üstüne atmamalı

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    hahahahaha ben bunu nereden bilebilirim bilsem zaten fuuulllll malda olurum

patron hıssesi bu patron ne isterse o olucak isterse 5 yıl buralarda tutar

hele kendisi yetmiyormuş gibi birde bülent kırımlıyı infonun başına koymuşsa

yorum yapmak zor kırımlı pıyasaların en iyi ılk 5 speğinden biridir
    Patron hissesinde tek karar vericinin patron olduğu görüşüne katılıyorum dayı bey.. bu noktada yüzde bilmem kaçının ky da olup olmadığının hiç bir önemi yok..

önemli olan şey şirketin açıklayacağı karı hesaplayabilmek.. borsadaki yatırımcıların temel güdüsü ise karlı şirketlere yatırım yapabilmektir.. bu şirketin karının belirlenmesi patronun s.. nin keyfine kalmış bir durumdur.. ideas ve seykm deki manipülasyonlarıyla karı istediği gibi ayarlayarak hedefin fiyatıyla oynayıp trade yapıyor.. ideas ve seykm in fiyat hareketlerini gözlemlemeden ve faaliyet raporunu dikkatle okumadan grafik mrafik gibi
    Saçmalıklarla tahminde bulunmaya çalışmak bu tür hisselerde adamı boşa düşürür..

Faaliyet raporunu dikkatle okumadan 20 milyonu geçen paranın şirket alımından ziyade portföy yatırımlarında değerlendirildiğini gözden kaçırırsınız.. 6 aylıktaki karı tahmin etmek istiyorsanız bu portföy yatırımlarının hangi hisselere yapıldığını öğrenmeye bakın.. hedefin fiyatının ne olacağının işaretini görürsünüz.. ky ne kadar mal varmış ne kadar yokmuş gibi içi boş işlerle uğraşmanın manası yok

5. Hedefte 1. Ve 2.kademelerı doldurdum. Yarın duserse 3.kademeye gececegım. Ama yarından umıtlıyım. Ytd

6. Sayın hans cok iyi karlar edip dusen hisseler yada zarar yazıp tavana giden de oluyo.

7. hıkaye lazım h/İ/K/A/Y/E

8. Hikaye de aganın ışi. Soyle marka degerı olan Bı firma alsa. Sonra holding olsa. VS vs.. Ytd

Sayfa 412/976 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •