Altına dayalı bir digital para olabilir mi?
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Altına dayalı bir digital para olabilir mi?
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altınorta o dukkanlara girince buran buran kokardi. Burnumda tüttü şimdi görünce [emoji16]
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftaya bizde de olur diyolla
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seyircisiz maclarda oyuncularda isteksiz oluyor. Gol olmuyor pek fazla
Restoranlar eglence mekanlari parklar vs
Kisaca insanlarin vakit gecirecekleri yerler kapali.
İtalya'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 175 kişi artarak 1441'e yükseldi
İtalya'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı 175 kişi artarak 1441'e, virüsün bulaştığı kişi sayısı ise 21 bin 157 oldu
ÖLENLERİN YÜZDE 76,5'İ HİPERTANSİYON HASTASI
Yüksek Sağlık Kurulundan (ISS),13 Mart tarihine kadar hayatını kaybeden 1016 kişiye ilişkin açıklanan verilerde, 985 kişinin 60 yaş ve üzerinde olduğu bildirildi. Söz konusu 1016 kişinin yüzde 76,5’inin hipertansiyon hastası olduğu belirtildi.
İTALYA'DAKİ ÖLÜMLERİN YAŞLARA GÖRE DAĞILIMI
12 Mart 2020'de derlenen verilere gore, Italya'da o güne kadar hayatını kaybeden 803 kişiden sadece 16'sının 60 yaş altında olduğu görülüyor.
İstatistikler rahatlatıcı. Bugün 175 kişi ölmüş İtalya'da umarım azalarak devam eder.
Kaynak = https://www.bloomberght.com/italya-d...kseldi-2249530
O kısmını gerçekten bilmiyorum. Bir kısım güçler tek dünya olsun artık uzay vs o işlere bakalım diyor, bir kısım eski düzen devam etsin diyor.
Ben Türk olduğum için gelenek devam etsin tarafındayım, yoksa dünya işlerini bırakalım uzayda nasıl ilerleriz onu konuşalım tarafını seçerdim.
Farklılık zenginliktir, yerli yabancı, eski yeni, hüzünlü sevinçli, yavaş hızlı vs bir sürü müzik var hepsini dinliyorum, tek tip müzik dinle deseler hoşuma gitmez. Yeni Türk Sanat Müziği veya Türk Halk Müziği eseri çıkmıyor, RAP geldi dinlemiyorum. Sadece şu hoşuma gidiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=atd94pRJCYs
Cem Karaca - Raptiye Rap Rap
Sıcak Havalar Salgını Yavaşlatır mı? Harvard Uzmanı Yanıtladı
Gelecek kış vakalar artarak görülebilir
Corona virüsü de grip gibi havaların ısınmasıyla vaka sayısının düştüğü solunum yolu hastalıklarıyla aynı grupta yer alıyor. Yani sıcak havalarla birlikte vaka sayısında azalma görülmesi bekleniyor. Ancak bu durum virüsün alt edildiği anlamına gelmiyor. Zira uzmanlar Corona virüsünün gelecek kış yine artarak görüleceğini tahmin ediyor.
Bilim adamları bu tür hastalıkların neden mevsimsel olduğunu bilmiyor. Ancak bildikleri bir şey var. O da virüsler kuru havayı seviyor. Yani kış ayları virüsler için ideal yuva. Ancak nemli havanın bir etkisi var mı konusunda emin değiller. Zira Çinde de, gayet nemli ve sıcak bir iklime sahip Singapurda da Corona virüsü hızla yayılmaya devam ediyor.
Domuz Gribi sıcak iklimlerde daha çok can aldı
Sıcak ve nemli havanın bu tür virüsleri tamamen durdurmadığı yönünde birçok çalışma var. 2009 da domuz gribi olarak bilinen H1N1 salgınına en çok kayıp veren ülkeler Hindistan, Bangladeş, Meksika, Endonezya ve Guetemala gibi sıcak iklimli yerler oldu.
https://www.amerikaninsesi.com/a/s%c...mpaign=dlvr.it
Sigarayı bırakmanın zamanı geldi de geçiyor,benim için.
Dünyada asla tümüyle yaz olmuyor...
Biz yaza girince dünya nüfusunun yüzde 45 i kısa giriyor...
Sahi herkes saf rolü yapıyor bunu sadece ben mi biliyorum???????
Rusya/Çeçenistan lideri Kadirov'dan koronavirüs tavsiyesi:
"Limonu balla karıştırıp için. İçip evde oturun. Sonra size virüs geçmeyecek. Sarımsak yiyin, kanınız temiz olacak"
https://twitter.com/rusencenter/stat...25064126545920
Sazeli'yi deşifre ettim. :)
Sahilde mangal olayı yasaklanmış sevinelim mi üzülelim mi
İngiltere farklı davranıyor takip etmek lazım. Gerçi İngiliz ipi ile kuyuya inilmez diye bir laf var.
Türk gibi başla, Alman gibi sürdür, İngiliz gibi bitir denir.
geçen prof. un biri, virüsün damlacık yoluyla yayıldığı düşünüldüğünde sıcak havanın virüsün ölmesini çabuklaştırdığını ama yok etmeyeceğini söylemişti..doğal ortamda yaşaması için damlacığa ihtiyaç duyuyor mu acaba..
ihtiyaç duymuyorsa sıkıntı büyük..
Komplo teorime göre iblis insanları ip gibi diziyor, böyle olmanız lazım diyor.
İnsan demek özgürlük demek, insan vürüs filan dinlemez diye tahmin ediyorum bakalım nasıl gelişecek olaylar. Görüntü giderek 2 ayak iyi 4 ayak kötü demeye getiriyorlar Hayvanlar Çiftliği'ndeki gibi, ama orada hayvanlar yeni düzen getirip sonradan insanlara benzemeye başlamıştı.
Sarılmadan öpüşmeden yaşanmaz bence.
bist banka endeksinde (xbank) görüntü bu bana göre...
https://i.hizliresim.com/FsRjDY.png
O laf öyle değil
Asılcaksan ingiliz ipiyle asıl.
Ciddi bir ülke farklı davranmalı ki doğru yolda mıyız yanlış yolda mıyız belli olsun.
Adamlar aynen devam diyerek farklı bir yaklaşım deniyor, şimdilik bana zararı yok.
Kuzey Kore esprieri dönüyordu ben uğraşamam karantina ile şüphelendiğimi idam ederim vs karikatürler var. O sakat bir yol.
Devamı
Basılcaksanda kodamanla basıl
Onlar farklı yol dener
Normal cunki
3 bin yıldır ufak adada herkes birbirini döllemiş
Yani acaip allerjitik bünye var onlarda
O tip insanlara kanserli hücrede pek bulasmiyo
Ciddi araştırma lar var o hususta
Epicurus var eski üye doktor
Tanıyan varsa . arasın sorsun
Ama tabi adada herkes sarışın ve çipil değil
Onlar baksın başının çaresine
Sarımsak kürünü 2 hafta önce hazırladım ,gelen hafta kullanıma hazır olacak.(40 adet kastamonu sarımsağı-40 ad.limon suyu- 21 gün)
Pancar kürü de hazır sayılır.( 5 ad.orta boy pancar-5 lt. su-1 yemek kaşığı bal -2 hafta fermente edilecek)
(CoQ-10) ve Propolis takviye alıyorum.
25 martta sigarayı bırakmayı planlıyorum veya günde max.10 ad.
Petkim UsdJpy grafikleri neden bu kadar benziyor?
Umreden dönen birinde virus bulunmuş 6 olmuş vaka sayısı.
1 baka daha tespit edilmiş bakan koca endişeliyiz demiş
Umreden dönecek yaklasik 21.000 kisi varmis.
Hepsi mutlaka zorunlu testten gecmeli.
Bir hafta olmus geleli umreden. Bu is cok yayilacak cok. Rabbim hepimizi korusun.
Sarımsak kürü mucizevi diyebilirim.(kan sulandırıcı ilaç alanlar doktoruna danışmalı)
Sabahları 1 fincan aç karnına içiliyor,miğde sorunu olanlar yemekten 2 saat sonra alabilir.
Karışım 21 gün ışık görmeyen karanlık bir ortamda saklanıyor,her gün çalkalanmalı.
Pancar kürü, damar temizliği,tansiyon,karaciğer yenilenmesi sağlıyor.Günde 1 su bardağı aç karnına.
Pancar kürünü Moldava'da tavsiye ettiler.
Umreden gelenleri evlerde ziyaret edip tarama yapacaklarını tahmin ediyorum.