Sayfa 407/1002 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Viop - XIII

1. bence 80 kat oldurdu..sonuçta 80 katıyla işlem yapılıyor.
    yani altın gerçek değerini yansıtsa 1 cumhuriyet altını= orta ölçekli sıfır araba

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Doların ederi varlığı sorgulandığında suanki değeri x 10 diyorum.Turev piyasalar,forexs kaldıraç bunlar için bugünü kurtarsalar bile ilerde daha şiddetli sarllanir piyasalar eni sonu bu gittiği yerece gidecekler.

2. Biraz önce avustuyadan amcaoğlu ile görüştüm eczane hastahane ve marketler ise sınırlı saatler arası açık olacakmış geri kalan her yer kapalı olacak mis krizi artik baya derinden hissediyor dünya

Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eskiden mahalle aralarında tuhafiyeciye gidilip kolonya şişeye doldurulurdu, yan yana tütün, lavanta, limon vs olurdu.

Ben PE RE JA diye hatırlıyorum kolonya markasını. Eyüp Sabri Tuncer daha eskiymiş ama ilk markalı limon kolonyasını PE RE JA çıkarmış. Sonradan Mujde AR'ın reklamında oynadığı Fuar kolonyası çıkmıştı sonradan Selin de geldi, Eczacıbaşı markasıydı galiba.
    Evet kolanyalar doldurulurdu cam şişeler vardı bugünkü su damacanasina benzerdi .
    Zeytin kolonyası hoşuma gitti geçen gün denedim.

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Doların ederi varlığı sorgulandığında suanki değeri x 10 diyorum.Turev piyasalar,forexs kaldıraç bunlar için bugünü kurtarsalar bile ilerde daha şiddetli sarllanir piyasalar eni sonu bu gittiği yerece gidecekler.
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bence 80 kat oldurdu..sonuçta 80 katıyla işlem yapılıyor
    Dolar rezerv para.
    Dolar ile petrol-altın-buğday-şeker-kahve- diğer emtialar fiyatlanıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bence 80 kat oldurdu..sonuçta 80 katıyla işlem yapılıyor
    Fazlasını diyeceğim de rakama dilim alışması koca rakam😄 öyle bir şey olsa vatandaş iyi kötü servet sahibi olur batıda altın bileziği besi biryede olanı yoktur.Hele bizim gurbetçiler köşe olurlar.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eskiden mahalle aralarında tuhafiyeciye gidilip kolonya şişeye doldurulurdu, yan yana tütün, lavanta, limon vs olurdu.

Ben PE RE JA diye hatırlıyorum kolonya markasını. Eyüp Sabri Tuncer daha eskiymiş ama ilk markalı limon kolonyasını PE RE JA çıkarmış. Sonradan Mujde Ar'ın reklamında oynadığı Fuar kolonyası çıkmıştı, sonradan Selin de geldi, Eczacıbaşı markasıydı galiba.

İlk kolonyayı da Selin üretmiş.
    >>>>>>>>>>
    https://www.selin.com.tr/Hakkimizda
    1912 - Altın Damlası

Kökleri 1900’lü yıllara uzanan Selin’in tarihçesi 1912’de Süleyman Ferit Eczacıbaşı tarafından İzmir’de Türkiye'nin ilk kolonyasının üretilmesi ile başlar. İzmir’in diplomalı ilk eczacılarından Süleyman Ferit Bey’in, Kemeraltı’ndaki tarihi Şifa Eczanesi’nde imal ettiği Altın Damlası Kolonyası İzmir’in sembolü haline gelmiş, İzmir’i ziyarete gelen hemen herkes dostlarına hediye olarak bir şişe Altın Damlası Kolonyası alır hale gelmiştir. Her yıl İzmir’in kurtuluşu olan 9 Eylül’de bütün ürünlerde büyük indirimler yaparak halka bir armağan olarak sunma geleneğini yaratmıştır.
    Bakkallar da satıyordu bunları.
    Acayip bir pompası vardı.
    Oradan pompalardı bakkal.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Bakkallarda satıyordu bunları.
    Acayip bir pompası vardı.
    Oradan pompalardı bakkal.
    O sistem nasıl çaılışırdı çözemezdim ama izlemesi hoştu, bir pompa ve bir de vidalı bir şey vardı cihazda.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. sorun orda değilki, yine dolarla fiyatlansın ama altının gerçek miktarının 80 katı ile fiyatlanması tuhaf..
     Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Dolar rezerv para.
    Dolar ile petrol-altın-buğday-şeker-kahve- diğer emtialar fiyatlanıyor.

Sayfa 407/1002 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •