uzun vade ok!!
Ama kısa da dikkat et! Şişe çevirmece oynuyorlar.
Printable View
Soylu
aslında doğru şeyleri söylüyor
büyük resim öyle, bunun bir operasyon olduğu çok açık
yalnız
nasıl beceriyorsa kaçak güreşiyor izlenimi veriyor
eskiden su akar Türk bakar derdi batılılar. ayağınıza taş değmesin aslan parçaları.
Polonya ile yapılan SİHA anlaşması sonrası BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Kendisine 'Zor olan neydi?' sorusunun sıkça sorulduğunu vurgulayan Selçuk Bayraktar, "Milletimizin evlatlarının potansiyelini dünyaya ispatlamak değil, içimizden birilerine kabullendirmekti zor olan." dedi.
Baykar Teknik Müdürü, kendisine sıkça "Zor olan neydi?" sorusunun yönetildiğini vurgulayarak, "Milletimizin evlatlarının potansiyelini dünyaya ispatlamak değil, içimizden birilerine kabullendirmekti zor olan." dedi.
Bayraktar paylaşımının devamında, "Yaklaşık 20 yıldır yol arkadaşlarımızla birlikte hayatımızı adayıp yüksek teknoloji geliştirmek de değildi. Kendi sınıfının en iyisi olduğunu dünyanın kabullendiği teknolojimize, içimizden birilerinin hep "acaba" demesine, hep bir noksan bulma, hatta çamur atma gayretine maruz kalmaktı." ifadelerini kullandı.
Zor olanın hor görmeler ve iftiralarla boğuşmak olduğunu vurgulayan Bayraktar, "Her dönüm noktasında akla hayale gelmeyecek entrikalar, hezeyanlar, hor görmeler ve iftiralarla boğuşmaktı. Çok şükür bu engeller aşıldı." dedi.
Birileri istemese de 5-10 sene içinde dünya ile yarışacak, lider olacak nice girişimlerin çıkacağını vurgulayan Bayraktar, "Öğrenilmiş çaresizlik bitecek, bu kervan yürüyecek. Ve inşallah... Bu ülke, özgüveni, azmi, iyi ahlakı ve inancıyla, ülkesini seven insanlık için çalışan gençlerin ellerinde birçok alanda dünyada liderliğe yürüyecek." ifadelerine yer verdi.
işimiz gücümüz var, kasetle videoyla kaybedecek vaktimiz yok bizim.
Gelen son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Sebastian Duda ile yapılan anlaşmaların imza töreni sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Polonya'ya SİHA satışını "Türkiye tarihinde bir ilk" ifadeleriyle duyurarak, "SİHA'da dünyanın en iyi 3-4 ülkesinden biriyiz. Bu tecrübe ve kabiliyetlerimizi NATO müttefikimiz Polonya ile paylaşmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu.
https://www.takvim.com.tr/guncel/202...li-aciklamalar
dedimya işimiz gücümüz var.
Son dakika... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Dönmez, Karadeniz'den gelecek olası müjdelere ilişkin "Cumhuriyetimizin 100. yılında keşfettiğimiz gazı vatandaşımızla buluşturmak istiyoruz. Yeni haberle ilgili Haziran ayını bekleyelim. Yapılan çalışmalar Haziran ayında tamamlanmış olur. Filyos, Karadeniz'in derin deniz sondajında merkez üssü haline gelmiş olacak." dedi. Bakan Dönmez, Türkiye'nin altın rezervlerine ilişkin de konuştu. Dönmez, "Altın kaynağı 1200 tona ulaştı. Dünyada 23. sıradayız, hedefimiz ilk 10'a girmek" dedi.
https://www.takvim.com.tr/guncel/202...as-aciklamalar
https://tr.investing.com/indices/tai...hefK8GAM4SbFCI
Cam fiyatları mart sonuna göre neredeyse % 50 yükselmiş ve trend yukarı
bu şişe işin oldukça önemli.
: Analiz- Şirket Haberleri (Ziraat Yatırım)
ŞİRKET HABERLERİ
İskenderun Demir ve Çelik (ISDMR, Nötr): Şirket ile Özçelik-İş Sendikası arasında
devam eden 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandığı
ve sözleşme 24 Mayıs 2021 tarihinde bağıtlandığı duyurulmuştur.
Kardemir Karabük Demir Çelik (KRDMA, KRDMB, KRDMD, Sınırlı Pozitif): Karabük Demir
Çelik Fabrikalarının, Afganistan'a ilk demiryolu rayı ihracatına başladığı bildirildi.
TCDD'nin en büyük tedarikçisi olan şirketin demiryolu ulaşımına sahip
belediyelerin demiryolu rayı tedarikini sağladığı aktarılan açıklamada, "Yerli
tedarikle yurt dışı demiryolları ağında da adından söz ettiren şirketimiz, Afganistan'a
ilk demiryolu rayı ihracatını başlattı." ifadesi kullanıldı. Kaynak:
Anadolu Ajansı
MLP Sağlık Hizmetleri (MPARK, Sınırlı Pozitif): MLP Care, Liv Hospital markasının
altıncı hastanesini İstanbul Vadİstanbul'da hizmete geçirmiştir. Öte yandan İstanbul'daki
Fatih Hastanesi kapatılmıştır.
Şişe Cam (SISE, Nötr): Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş. tarafından,
Anadolu Cam Sanayii A.Ş.'nin 26.08.2020 tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında
Şirketin Şişecam ile birleşmesine yönelik alınan kararların iptali
talebi ile açılan davanın 24.05.2021 tarihli duruşmasında, davanın dava şartı
yokluğu nedeniyle reddine, istinaf kanun yolu açık olmak üzere, karar verilmiştir.
Türk Hava Yolları (THYAO, Sınırlı Pozitif): THY kargo birimini tüm malvarlığı ve
operasyonu ile "iştirak modeli ile kolaylaştırılmış usulde kısmen bölünme" yöntemi
ile ayırma kararı aldığını duyurdu. THY'den yapılan açıklamaya göre, kargo
birimi, %100 THY iştiraki olan ve kuruluş işlemleri tamamlanan THY Hava Kargo
Taşımacılığı Anonim Şirketi'ne işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde bir kül halinde
devredilecek. Kısmi bölünme işlemleri ortaklığın 31.12.2020 tarihli finansal
tabloları esas alınarak gerçekleştirilecek.
HSBC, Arçelik için hedef fiyatını artırdı
HSBC, Arçelik için hedef fiyatını artırdı
Kuruluşun raporunda Arçelik için daha önce "AL" olarak belirlenmiş yatırım tavsiyesi
korunurken hedef fiyat 40,6 TL'den 43.4 TL'ye yükseltildi.
Siz
inançlı kişisiniz koçari
daha sabırlı olmalısınz.
Kafayı sıyırınca yükümlülük kalkıyor.
yalanın kurgu merkezinde üretilen asılsız iddialara belgeli ispat. gerçi ispatlasan kaç yazar yalanı ortaya atıp kayboluyorlar.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, son dönemde yayınladığı videolarla büyük tartışma yaratan Sedat Peker'in Venezuela'dan peynir ithalatı yapıldığına ilişkin iddialarına yanıt verdi. Twitter hesabından açıklamada bulunan Bakan Muş, "2020 yılında Venezuela'dan Türkiye'ye 1 gram dahi peynir ithal edilmemiştir. 2021 yılında ise; bugüne kadar gerçekleşmiş peynir ithalatı bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.
https://www.haberler.com/ticaret-bak...153999-haberi/
SGK kemal-meralyahu-küçük ali-bunak joe-bin zayed-fetöş bir araya gelmiş,hükümeti yıkabilmek için mafya eskisinin peynir-toz gibi uydurma yalanlarından medet umuyorlar. siz boşlarla uğaşın,bizim bu ülke için yapılacak işimiz gücümüz var.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü 20 kadar büyük ABD şirketinin üst düzey yöneticileri ile Türkiye'ye yatırımı ele almak üzere bir telefon görüşmesi gerçekleştirecek. Görüşmede Microsoft ve Netflix gibi dev şirketlerinde olacağı ifade edildi.
https://www.haberler.com/cumhurbaska...153437-haberi/
https://www.youtube.com/watch?v=sEXYGlBX2Y4
Garip bi durumdur
haftalardır eleştiriyor
sandık önüne konduğunda
gene o 7 benzemez nasıl olacakta bu devleti idare edecek diye diye
gene
evet
gene
o 7 benzemezlere oyunu verecektir.
İstanbul da havanın güneşli olduğuna bakma koçari, silivri geceleri biraz sovuk olur. Sen sen ol! Accık sus.
bak sana bişi dicem. Şimdi bu pandemi biter mi falan diye konuşuluyor ya. Sence pandemi bitince n'olur.
bence bu kadar evde tıkılı kalmış olan insanlar habire gezmeye gider.
-- Eeee?
Bu kadar insan gezmeye tabanvayla gidemeyeciğine göre, arabasına benzin alır
-- Eeee?
Arabasına benzini nerden alır?
-- Eeeee?
Benzini SHELL den akılı kelden alacaksın a canım abim..
haydi hayırlı günleeeeeer.
Sasa'ya taktım
sasa'nın
ürettiği ürünün vatandaşla ne alakası var?
program sponsoru olup adını sürekli ekonomi kanalında göstermekle
neyi amaçlıyor
hangi sade vatandaş hangi ürününü alıp tüketiyor?
Ne oluyoruz?
neler oluyor?
Geçmiş gönderilerimden birisini ararken bu gönderimi gördüm
YOK'U atlamışım bunu çok yaptığımı yazmıştım siz bilmeyebilirsiniz
aklımdan yazacağım diye geçirdiğim şeyi yazmışım gibi atlaya biliyorum
kusura bakmayınız lütfen.
yaşlanıyorum BEN.:)
Çalışmak güzeldir. İşin aslı özlüyorum o günleri...
Onca emek verip eğitim aldım. Ülkeme hizmet için çalıştım. İşimde de en iyisiydim diyenler var, ben demiyorum...
İnsan onca tecrübeyi bırakıp kenara çekilince üzülüyor...
Şartlar insanı bazen hiç düşünmediği şekle sokuyor...
Benimki de böyle bir şey...
Reis
boşuna uğraşmayın seçim
haziran 2023 tür.
Reis
Allahın emirlerinden başka bir emir
milletimizin iradesinden başka bir irade tanımıyoruz.
sayfanın müdürü yine parmaklılkar ardında. 29 mayısa kadar yok.
YORUMSUZ...
Suç örgütlerine karşı da tavizsiz bir mücadele yürüttük. Geçmişte siyaseti ve toplum hayatını yönetecek, yönlendirecek derecede etki sahibi olan suç örgütlerini, 19 yıl boyunca ellerindeki tüm imkanları alarak birer birer çökerttik. Hakkı gasp edilerek mağdur olan, canı ve malı tehdit altında bulunan vatandaşlarımızın tek başvuru merciinin güvenlik güçlerimiz ve yargı kurumlarımız olmasını sağladık. Bir dönem ülkenin dört bir yanında türemiş, kerameti kendinden menkul, cafcaflı lakaplarla anılan sözde babaların racon kestiği Türkiye'yi, hukuktan başka yöntemlerin geçerli olmadığı bir seviyeye getirdik.
Özellikle uyuşturucu suçlarıyla mücadele ederken, kimsenin gözünün yaşına bakmadık. Dünyada, uyuşturucu suçlarına en ağır cezaların verildiği ülkelerin başında geliyoruz.Bugün ülkemizdeki cezaevlerinde tutuklu ve hükümlü olarak bulunan 283 bin kişinin 88 bini uyuşturucu ve bağlantılı suçlar sebebiyle oradadır.
Sadece son 3,5 yılda 530 binin üzerinde operasyon yapılarak 750 bine yakın uyuşturucu suçu şüphelisi gözaltına alınmış, bunlardan 85 bini tutuklanmıştır. Bu operasyonlarda piyasa değeri 63 milyar lirayı geçen uyuşturucu malzeme ele geçirilmiştir. Yürüttüğümüz kararlı mücadele sayesinde uyuşturucuya bağlı ölümler üçte bir oranında azalmıştır.
Organize suç örgütlerine karşı son beş yılda 1.700'e yakın operasyon yapılmış, 21 binin üzerinde kişi gözaltına alınmış, 8 bine yakın kişi tutuklanmıştır. Nisan 2020'de yürürlüğe giren ikinci yargı paketinde organize suç örgütü kuranlara verilen cezayı 4 yıldan 8 yıla, örgüt üyelerine verilen cezayı da 2 yıldan 4 yıla çıkardık. Suç örgütlerinin önemli iştigal alanlarından olan kaçakçılık operasyonlarında da tarihi rekorlar kırılmıştır.
Yine sadece son 3,5 yılda 42 milyon paketten fazla kaçak sigara, 27 milyon litreden fazla kaçak akaryakıt ele ele geçirilmiştir. Asayiş olaylarındaki belirgin azalma da, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının ne derece kökleştiğinin en somut işaretidir. Suç sayıları azalırken, suçların aydınlatılma oranları da giderek yükselmektedir. Bu başarılar, AK Parti'nin 19 yıllık hükümetleri boyunca kesintisiz şekilde sürmüş, son dönemde daha da artmıştır.
TC Devlet BAŞKANI na karşı mafya eskisinin peşinden gidenler nasıl bir çaresizlik içerisindedir. Allah acısın diyeceğim ama gönlüm elvermiyor.
Akıllanmaz.. Müzmin muhalif adam akıllanmaz.
Tarzını değiş..
- değişmez.
Azcık sus
- susmaz
Şundan bahset.
- bahsetmez.
hem yaşlı hem de aksi olunca böyle oluyor durum. Neyse diyelim bu da geçer.
tekrar geçmiş olsun.
(Hayır başlık müdavimleri de diyecek ki ! Bu kadar da olur mu?.... Valla olur.)
...
ben müsaadenizle balkona çıkayım...
Çoook efkarlıyım. Dün biraz tecavüze yeltendilerde...
mina koduğumun .....
yemezler beni de alırlar içeri. Zaten bi laf var "Körle yatan şaşı kalkarmış"
Eh artık Sayın kuluçka abim, tükkan size emanet
YORUMSUZ...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin bugün yapılan oturumunda, 66 bin servis aracının pandemide toplu ulaşıma katkı sağlaması teklifi, CHP ve İYİ Parti meclis üyelerinin hayır oylarına karşı, AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edildi.
İBB Meclisi Mayıs ayı 2'inci oturumu Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yapıldı.
Oturuma ikinci başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlık etti. Gündem dışı söz alan AK Parti Grup sözcüsü Murat Türkyılmaz, "66 bin servisin toplu ulaşıma geçici olarak entegre edilmesi ile İETT'nin ilave 250 yeni hattı faaliyete alması" teklifi sundu.
Türkyılmaz, "Bu gün burada her üyemize hayati bir sorumluluk düşmektedir. Her otobüs durağını Fazilet durağı kabul eder bir anlayışa karşı inisiyatif alma zamanı gelmiştir. Bu sebeple 31 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerli olmak üzere bir; İETT'nin ilave 250 adet yeni hat tahsis ederek faaliyete geçmesi.
İki; toplu ulaşımı rahatlatmak için, pandemi şartları sebebiyle faaliyet gösteremeyen ve ekonomik dar boğazda olan 66 bin servis aracıyla toplu taşıma hizmetleri için sözleşmesi imzalanması bu surette İstanbul trafiğine bu servisleri geçici olarak entegre edilmesi teklif karar olarak gündeme alınmasını oylanmasına teklif ederiz" ifadelerini kullandı.
Teklif AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edildi. Teklife CHP ve İYİ Parti meclis üyeleri ise ret oyu verdi.
Almasına aldılar sevgili kuluçka abim, nası desem biraz " incindim "
https://youtu.be/lP-1c4R2onQ
buço kardeşimi zaman zaman görüyorum burada. sana uğramadan hızlı geçtik kusura bakmayasın. topikdeki ortam bozulduğu için yazıda yazmıyorum. bana göre orası yalanın kurgu merkezine döndü.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yaslıada'ya ardından Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na dönüşme süreci Türkiye'nin son 60 senelik siyasi tarihinin de bir özetidir. Hep aynı. Merkez aynı. Değişen bir şey yok. Sadece muhtıracılar değil onları teşvik eden onlarla kol kola yürüyen siyasi profilleri bugün de varlığını sürdürmektedir." dedi. Başkan Erdoğan, "Geniş bir uzlaşmayla yeni anayasayı Meclis'te kabul ettirip, milletimizin takdirine sunabilirsek çok çok güzel olacak." şeklinde konuştu. Öte yandan Başkan Erdoğan, "Karadeniz'de bulduğumuz gazın ardından kara alanlarında da sonuçlar aldık. Üzerine beton dökülen kuyularda petrol bulduk. Sadece 3 yeni kuyuda petrol keşfettik. Günlük üretimimize 6800 varil katkı sağlayacak. Benzer müjdeler daha gelecek." dedi.
https://www.takvim.com.tr/guncel/202...inda-konusacak
Betonu dökenleri tahmin etmek zor olmasa gerek.