Sayfa 415/531 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

YORUMSUZ...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin bugün yapılan oturumunda, 66 bin servis aracının pandemide toplu ulaşıma katkı sağlaması teklifi, CHP ve İYİ Parti meclis üyelerinin hayır oylarına karşı, AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edildi.

İBB Meclisi Mayıs ayı 2'inci oturumu Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yapıldı.

Oturuma ikinci başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlık etti. Gündem dışı söz alan AK Parti Grup sözcüsü Murat Türkyılmaz, "66 bin servisin toplu ulaşıma geçici olarak entegre edilmesi ile İETT'nin ilave 250 yeni hattı faaliyete alması" teklifi sundu.

Türkyılmaz, "Bu gün burada her üyemize hayati bir sorumluluk düşmektedir. Her otobüs durağını Fazilet durağı kabul eder bir anlayışa karşı inisiyatif alma zamanı gelmiştir. Bu sebeple 31 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerli olmak üzere bir; İETT'nin ilave 250 adet yeni hat tahsis ederek faaliyete geçmesi.

İki; toplu ulaşımı rahatlatmak için, pandemi şartları sebebiyle faaliyet gösteremeyen ve ekonomik dar boğazda olan 66 bin servis aracıyla toplu taşıma hizmetleri için sözleşmesi imzalanması bu surette İstanbul trafiğine bu servisleri geçici olarak entegre edilmesi teklif karar olarak gündeme alınmasını oylanmasına teklif ederiz" ifadelerini kullandı.

Teklif AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edildi. Teklife CHP ve İYİ Parti meclis üyeleri ise ret oyu verdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    vallahi söylemesine göre cezalık bişeyde yazmamış ama alışkanlıktan ceza veriyolar heral. dünkü tecavüz girişimden dolayı üzüldüm,bugün gönlünü almadılarmı?
    Almasına aldılar sevgili kuluçka abim, nası desem biraz " incindim "

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Almasına aldılar sevgili kuluçka abim, nası desem biraz " incindim "

bana yaradı bu düşüş. dün endeks kadar düşen hisselerimin bugün biri tavan diğeri %4 yaptı.yarında sizinkiler yapar inşallah.

buço kardeşimi zaman zaman görüyorum burada. sana uğramadan hızlı geçtik kusura bakmayasın. topikdeki ortam bozulduğu için yazıda yazmıyorum. bana göre orası yalanın kurgu merkezine döndü.

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    buço kardeşimi zaman zaman görüyorum burada. sana uğramadan hızlı geçtik kusura bakmayasın. topikdeki ortam bozulduğu için yazıda yazmıyorum. bana göre orası yalanın kurgu merkezine döndü.
    sn kuluçka yazmasamda gönüller bir.

Varsın bana ugramadan hizlica gecmis olun ne kusuru ...
    kaptana soyleyiverin " tüh ugrayamadik ya " deyip aman geri dönmeye kalkmasin.
    Sakaryada islama koftede bulusalim derim
    1 Haziran a da bi sey de kalmadı

Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    sn kuluçka yazmasamda gönüller bir.

Varsın bana ugramadan hizlica gecmis olun ne kusuru ...
    kaptana soyleyiverin " tüh ugrayamadik ya " deyip aman geri dönmeye kalkmasin.
    Sakaryada islama koftede bulusalim derim
    1 Haziran a da bi sey de kalmadı
    sakaryaya varmamız 1 haziranı bulmayabilir. yarın dörtyola varabiliriz.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    sakaryaya varmamız 1 haziranı bulmayabilir. yarın dörtyola varabiliriz.
    yada tekirdağ sınırlarında bi yerlerde olabiliriz. güzelde olur.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yaslıada'ya ardından Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na dönüşme süreci Türkiye'nin son 60 senelik siyasi tarihinin de bir özetidir. Hep aynı. Merkez aynı. Değişen bir şey yok. Sadece muhtıracılar değil onları teşvik eden onlarla kol kola yürüyen siyasi profilleri bugün de varlığını sürdürmektedir." dedi. Başkan Erdoğan, "Geniş bir uzlaşmayla yeni anayasayı Meclis'te kabul ettirip, milletimizin takdirine sunabilirsek çok çok güzel olacak." şeklinde konuştu. Öte yandan Başkan Erdoğan, "Karadeniz'de bulduğumuz gazın ardından kara alanlarında da sonuçlar aldık. Üzerine beton dökülen kuyularda petrol bulduk. Sadece 3 yeni kuyuda petrol keşfettik. Günlük üretimimize 6800 varil katkı sağlayacak. Benzer müjdeler daha gelecek." dedi.
    https://www.takvim.com.tr/guncel/202...inda-konusacak

Betonu dökenleri tahmin etmek zor olmasa gerek.

Sayfa 415/531 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •