Kipa çağrışan muafakiyet için başvuru yapmış. SPK ne zaman açıklama yapar. Muafakiyet verilirse kipa bi tavan yapar mı?
Printable View
Kipa çağrışan muafakiyet için başvuru yapmış. SPK ne zaman açıklama yapar. Muafakiyet verilirse kipa bi tavan yapar mı?
Hocam bir hissede ben sorayım musadenizle.eukyo bunun bir analizini yaparsanız sevinirim.
düşüncelere kurşun işlemez.
Dostum sende ışık var. kendini geliştirirsen çok daha iyi sonuçlar alırsın.
geçmişteki kendimi görüyorum sende. 6-7 yıl önceki halim. :D
ben teknik analizi teknikoyuncudan öğrendim. Sonra kendimi geliştirdim.
yok daha neler.
bana freesky alıştırdı :D mehteri.
Sacro Hocam,
Hakkaten de iyi gelmiyor mu ya, Allah icin.. :) Dusunsenize, Kanuni otagini kurmus Viyana onlerinde, koskoca ovaya yayilmis Osmanli Ordusu. Butun Avrupa titriyor saldiracaklar diye. Mehter caldikca dusmanin korkudan odu patliyor falan...
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::k ahkah::kahkah:
Ruhlari sad olsun ecdadimizin......Rabbim mekanlarini cennet eylesin....
Deli Rally, Deli Mehter, Deli Semsiye den sonra, Deli Analiz... Bu da iyiydi. Mehteer, gideeer....
Ver mehteri Haci, veer.....
İşaretlediğim bölgelerdeki artışlara bir bakın.
Borsanın doğasına aykırı bu kağıdın buralarda durması.
Orta vadede verdiğim hedef fiyat inanın makul bir fiyat yani en az olması gereken fiyatıdır.
https://i.hizliresim.com/dP1bGL.jpg
Sakro hocam beni bu zamana kadar en sağlam trabzon çarptı. 2.66 dan satıp prkme goodyear karabük sasa gibi hisselenden zararı çıkarttık ama bu gün şahlanmış hatta bu gün trede yaptım az bi şey sonra düşer diye almadım. Harbiden düştü 1.72 ye ama al veren hisselerden birde yabancı girişi var gibi korkuyom çarpar diye fazla yaklaşamıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
KAREL RSI ZİRVESİNİ YAPARAK YOLA DEVAM DEMİŞ...
https://i.hizliresim.com/AL9JvB.gif
Isvicrede yasamasam, senin gibi at gözlügüyle bakip, avrupanin son 15 senedir nasil Bir cöküs icersinde oldugunu bilemeyip, dediklerine inanicam, belki seninle birlikte türkiyenin 15 sene evvelki durumundan ileriye gitmedigini sagda solda iddia edicem..:
gördükce aciyorum Size.
Buralarda yasamasak inanicaz.
Tembel olmayin, avrupalilar gibi calisin, disiplinli olun, gelisin.
Ama nerdeeee.
Anca cene calisiyor. Ülkesini gelistirmek icin cabalayanlar da ayni ideolojide olmadigi icin tukaka tabiki...
Neyse, surda iki satir bilgi edinelim dedim,
Bos ve gereksiz Bir yoruma, yanit verirken buldum kendimi.
Özet: Allah akil fikir versin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro Hocam,
Sizin hep bahsettiginiz PETKIM'in canagi tamamlamasina dair ongorunuz, acaba ASLAN icin de gecerli olabilir mi? Yoksa daha sig bir hisse oldugu icin, analiz yapmak cok saglikli gorunmuyormu? Uzun vadeli bir grafigine baktim da az once, yani olmaz da diyemiyorum. Cunku bir yola ciktimi bu kagit, 3-4 mehteri birden veriyor hatirlarsaniz eger.
Heyecan yaptim bir anda, sorayim dedim. :)
Selam ile,
freesky
PS: Cehaletin ulkemize ve milletimize verdigi en buyuk zarar, haddimizi bilemeyisimiz oldu. Eger haddimizi bilseydik, baskalarinin bilgi, beceri ve kaynaklarindan da istifade edecektik. Ama nerede oldugumuzu bilemedigimiz icin, hayallerimiz Mars'ta uzay ussundeyken; gercekler,1 cm kar yagdiginda evine 5-6 saatte gidebilen 18 milyon Istanbullu oluverdi, malesef. Halbuki gercekleri kabul edebilip, kendimizle yuzlesebilsek, en azindan nerede oldugumuzu tespit ederek, ona gore planlama yapabilecegiz.
PSS: Hayatinda hic kutuphaneye gitmemis bir insana siz oyle bir dunya tarif ediyorsunuz ki; 40-50 bin nufuslu sehirlerde 5-6 katli kutuphaneler var.. Icerisinde okuma salonlari, ders calisma mekanlari, toplanti odalari, film odalari, cocuk, yetiskin, yasli, ogrenci vs bolumleri var. Her turlu film, kitap, makale vs leri--ki buna akademik makalaler ve yayinlar da dahil, sizin icin, ulkenin neresinde olursa olsun bulup getirebiliyor, yada satin alabiliyor demirbas olarak kutuphaneye ekliyorlar, ve size ucretsiz sunuyorlar bu hizmeti. Bunu anlamasini bekliyorsunuz siz, kendinizi uzuyorsunuz gereksiz yere.
Aynen, hayatinda kus deyince eline sapan tasini alip 10 gr etin hesabiyla o gariban, masum hayvani oldurme derdinde olan, cahilden, asagidaki videodaki insanlik dersini anlamasini beklemek gibi birsey bu:
https://www.youtube.com/watch?v=M1jxnogZgd4
Yarin bizim kutuphaneye gidip sorayim bu arada, mehter cd leri, plaklari varmiymis arsivlerinde. Yoksa, aldirayim. Turk'un gucunu ve ne kadar buyuk bir devlet oldugumuzu ogrensinler, bolca mehter dinleterek yureklerine korku salayim... :kahkah: :kahkah:
Zaten yakinda Isvicre de batiyormus, es dost toplanip gidelim, ucuz araziler, fabrikalar kapatalim. Kimbilir, belki de bedavaya aliriz... Ver mehteri ver Haci, cehaletin dibine vurarak ver mehteri....
Keşke derdin bu ülkeyi bir adım ileri götürmek olsaydı da sana katıldaydık..
Ne güzel ülkeyi işgal edip iç savaş çıkarıp paramparça edecektiniz..
Ama ağzında sigarayla tankın önünde duran Türk insanıyla tanışdınız..Küçümsediğiniz, güruh dediğiniz insanlar önünüzde etten duvar oldu...
Biz böyle mutluyuz..Sizin gibi hainlerin tarafında olmaktansa bin defa milyon defa bu cahil ama asil milletin yanında olurum..
Artık sus..Kabul et..Bu millette bir karşılığınız yok.. Saldırma bize...
Siyasetinle, çarpık, uyuşmuş beyninle bu topiği kirletme..
İnsanlar burada Sacrodan diğer yetenekli gençlerden birşeyler öğrenmeye çalışıyor..
Söylediği hiçbirşeyi yapmayıp kendi bildiğimi okusamda benimde hobbyim borsa..zevkle okuyorum..
Sabahlara kadar propoganda yapmakla, ülkene, milletine hakaret etmekle hiçbir yere varamazsın..
Fakir ama zeki,çalışkan çocukların beynini yıkayıp hain, terörist yapmak sevap değildir.. önemli olan kazandığının bir kısmıyla bu çocuklara vatana yürekten bağlı mühendisler doktorlar mimarlar olarak yetiştirmek, küçük de olsa bir katkı sağlayabilmektir..
Ben senin aşağıladığın bu milletin ekmeğiyle okumuş, büyümüş, bir yerlere gelmiş bir insanım.. Bu yaşımda bu saatte birazdan işe gitmek için yola çıkıcam.. Geldiğim yeri unutmadan çalışıcam,üreticem, birkaç gence daha istihdam sağlıycam..Sonra birşeyleri eleştirmeye ve huzurla son nefesimi vermeye yüzüm olacak...
Arkadaslar yeter artik.
Burada bir mesaja daha cevap verip tartisma daha yapmayin.
Tastisacak , cevap vericek kavga edecek kisi benim.
Ben baska konularda muhattap olmuyorsam kimse olamaz.
Lutfen yeter.
Gerci tahrikte yuksek. Sn Freesky sende ulke dusuncelerini buraya yazma. Insanlar rahatsiz oluyor. Belli yani. Zaten burasi bunlarin muhabbetini yapacak yer degil.
👏🏽👏🏽👏🏽 Sadece finansal düşüncelerinizi takip etmek isteriz. Selamlar
Vatan sana canım veda.
Söz konusu vatansa devletse milletse gerisi tefarruattır.
Para biter evlat gider ana gider baba gider canan gider can gider ama vatan herşeydir evlattır anadır babadır candır canandır.
Şerefimiz namusumuz olan Vatanınımızı devletimizi milletimizi kötülemek benim gözümde hainlikle eşdeğerdir.
Atam oğuz, bilge kağan, alparslan, osman gazi, fatih, abdulhamit, atatürkün vasiyetidir vatan millet devlet.
Lütfen bu konularda hassa olalım. Burası forum siyaset yapmayalım.
https://youtu.be/7jxuiDKBxg4
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sarco bir şey soracaktım eğer deli ralli oluşumu var ise bist TEK'i en büyük holdingler hisse satışı yapıyor .
Demek ki değerli görüyor sen ne dersin bu duruma
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
soyle diyim.
deli rallynin son evresindeyiz zaten.
imzamin son cumlesindeyiz.
bazi kagitlarda 2. 3. cumlesindeyiz.
koc sabanci satislari gayet normal.
buyuk montanli bir satisi en tepeden yapamazlar. hem yapamazlar hemde etik degil.
tepeden sata sata dusurmek yerine son duzlugun bir tik altindan yeni yatirimciya mali cikmak en sagliklisidir. hem mali alanda biraz kazanir. kazanandan alanda belki kazanir. yani sunucta birinin elinde mal kalir.
teknik yorgun zaten endeksin ama 1 ay daha tepe bolgelerde kalip mal dagitacagi gucu var.
yani mesela uyumsuzluk vere vere 103 105 bine gider. 103 den 96 sonra 100 95 yaklasik 1 ay testere testere testere ve hazin son gerceklesir diye dusunuyorum.
ama biz kylerin piyasadan kacmasi icin koc gibi yapmamasi lazim. cunku biz ky yiz mali istedigimiz anda stop olur cikari ama buyuk babalar ve fonlar bizim.kadar kolay maldan cikamazlar. onun icin bu durum boyle.
yani tepelerde belki endeksin 3 5 bin daha marji olacak yukari yada asagi ama biz dogru kagitlarda endeks testere yaparken bile bi duple daha alacaz piyasadan.
yani demek istedigimi anladiniz sanirim.
yakalanmadan dogru kagitlarda tradeyle son coskularida piyasadan alacaz ve tatile cikacaz.
kocla ayni anda satmak dogru degil bana gore.
ama dedikleriniz dogru piyasanin fiyati doygun onlar icin.
ellerinde firsat varken degerlendiriyorlar. yaptiklari mantikli.
sacro hocam yarının kağıdı şu olur demiştiniz. sonra araya siyaset girdi vatan millet girdi konu kaynadı seans açılmak üzere sizin sizin için bugün öneri nedir acaba. birde değerli vaktiniz var ise thyoo girdim dün sizce nasıl bir gelişme olur. teşekkür ederim..
Aynen. İftira olmasın, Rabbim affetsin ama bu adam (Freesky) Fetö'cü değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum.
Not: Bu başlığa ilk defa yazıyorum ama Sacro Bey Petkim topiğinde belki yazdığımı hatırlayacaktır. Bu sayfada böyle bir yazı yazmak istemezdim ama "çok bilen" bir beyefendinin aynı lafları ısıstıp ısıtıp önümüze koymasından gına geldi artık. Siyaset için başka başlıklarda var...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6578c1914d.jpg
Allah rızası icin,Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine paylaşılmış, HAYAL BAZLİ bir grafiktir. Burayi takip eden ky dostlarım icin yaptıgım çalışmadır.
Kimsenin Stop noktasına karışmam
Bu grafiği saklayin derim
Benide ciddiye almayın, küllüm zarardayım
.........kırmızının yeşilin içinden geçtiği noktalar REFERANS değerlerimdir......
Sacro abi tatil yerine viop kısa yapsak duserkenfe kazansak
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6d3c667a1b.jpg
SAHOL aylık grafik Macd ile!!!!
Kırmızı yeşili kesiyor ve bize olabileceği hedef noktasını üst kırmızı direnç işaret ediyor,
Sabrı ve maliyeti uygun olan kazanır mı???
sakro hocam akenjiye aç kurt gibi saldırıyorlar. Vakti geldi mi bi bakarmısınız?
Sacrosanct Kardeşim ,
3-5 yıldır uyuyan dew " EKGYO " dan bir parça aldım.
gram şaşmaz hedefinize ulaşmak ümidiyle ; 5 te haber veririm.
Sewgiler ,
Beetlejuice.
bana düşmez ama bir şey belirtmeyi istiyorum... önceden söyleyeyim elimde çok az hisse var ve sn sacrosaintin bahsettiklerinden değil... ayrıca kimse vatan hainliği moduna girmesin burası sanal alem kimin ne olduğu bilinmez...
son günlerde teknik belirten arkadaşların yazıları çoğaldı ve sayelerinde bir şeyler öğrenmeye başladık ama bir şey daha çoğaldı ki en tehlikelisi bu...
bugünün tavsiyesi ne?
şu hisseyi demiştiniz gitmiyor
şu hisse daha gider mi?
sn forum sakinleri tekniğini yapıyor gider mi gitmez mi alır mısınız satar mısınız orası size kalmış. ben teknikten anlamadığım halde ben bile şuralardan alınır şuraya kadar gider denilen hissede yerleri belirleyebilirim... işleyen ve gerçekten kaliteli paylaşımlar yapılan topici farklı hallere çekmeyelim lütfen...
Ekgyo 2.96 destek attım
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacrosanct hocam, cci göstergesine hangi periyotta bakıyorsunuz? Günlük, haftalık aylık?
Aşağıdaki grafik atlas'a ait ve dediğiniz gibi sıfırdan yukarı dönmüş. Sizin düşüncenizi alabilir miyim? Grafik günlüktur.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1e4eec6f45.jpg
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi arkadas kipa ile ilgili sacro yorumu sormustu. Bende merak ettigim icin baslikta baya geriye okudum. One almakta fayda var merak edenler icin. Tesekkurler ustad.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sormuştum KKARTAL.
Geri dönüşün için teşekkürler.
Kipa Yerine EKGYO aldık artık ; dokunulmaz , kutsal adam , yüce kurt sacrosanct'ı dinleyerekten.
Kipada sepetiniz ucuza dolar.
Sewgiler ,
Beetlejuice.
Kipa 2015 : 215m civarı zarar
Kipa 2016 : 215m civarı zarar
Kipa 2017 / 3 aylık : Sanırım bilanço göndermedi. ( Migros ile birleşme olduğu için olabilir mi ? ; Belki de ek süre almıştır. )
Hisse dipte zaten diye düşünüyorum. İyi bir bilanço ile gidebilir mi acaba ?
Sacrosanct bize bilgi verebilir misin dostum ?
En az komisyon alan aracı kurum hangisidir acaba bilgi verirseniz sevinirim
D6502 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her periyotta bakarim.
periyotlar zaten vade ile ilgili.
vadenize gore bakarsiniz periyotlara.
hangi vadenin yatirimcisi isenin o gozle bakilir.
seansliktaki kisa rallyyi soyler gunlukteki biraz daha uzun.
haftalik 2 3 kati temsil eder.
ayliktaki olusum cok buyuk devasal trend anlamina gelir.
ama aylikta cci olusumunun ilk evreleri cok sancili gecer belki 4 5 ay ayni seviyelerde durabilir hisseler.
hepsinde tek tek kafada oturtulur.
sonuca varilir ara ara indikatorler takip edilir.
ama hisse secimide onemli tabiki.