Sayfa 413/1200 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Arkadaslar yeter artik.

Burada bir mesaja daha cevap verip tartisma daha yapmayin.

Tastisacak , cevap vericek kavga edecek kisi benim.

Ben baska konularda muhattap olmuyorsam kimse olamaz.

Lutfen yeter.

Gerci tahrikte yuksek. Sn Freesky sende ulke dusuncelerini buraya yazma. Insanlar rahatsiz oluyor. Belli yani. Zaten burasi bunlarin muhabbetini yapacak yer degil.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2. 👏🏽👏🏽👏🏽 Sadece finansal düşüncelerinizi takip etmek isteriz. Selamlar

3. Vatan sana canım veda.
    Söz konusu vatansa devletse milletse gerisi tefarruattır.
    Para biter evlat gider ana gider baba gider canan gider can gider ama vatan herşeydir evlattır anadır babadır candır canandır.
    Şerefimiz namusumuz olan Vatanınımızı devletimizi milletimizi kötülemek benim gözümde hainlikle eşdeğerdir.
    Atam oğuz, bilge kağan, alparslan, osman gazi, fatih, abdulhamit, atatürkün vasiyetidir vatan millet devlet.

Lütfen bu konularda hassa olalım. Burası forum siyaset yapmayalım.

https://youtu.be/7jxuiDKBxg4

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Sarco bir şey soracaktım eğer deli ralli oluşumu var ise bist TEK'i en büyük holdingler hisse satışı yapıyor .

Demek ki değerli görüyor sen ne dersin bu duruma

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sarco bir şey soracaktım eğer deli ralli oluşumu var ise bist TEK'i en büyük holdingler hisse satışı yapıyor .

Demek ki değerli görüyor sen ne dersin bu duruma

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    soyle diyim.

deli rallynin son evresindeyiz zaten.

imzamin son cumlesindeyiz.

bazi kagitlarda 2. 3. cumlesindeyiz.

koc sabanci satislari gayet normal.

buyuk montanli bir satisi en tepeden yapamazlar. hem yapamazlar hemde etik degil.

tepeden sata sata dusurmek yerine son duzlugun bir tik altindan yeni yatirimciya mali cikmak en sagliklisidir. hem mali alanda biraz kazanir. kazanandan alanda belki kazanir. yani sunucta birinin elinde mal kalir.

teknik yorgun zaten endeksin ama 1 ay daha tepe bolgelerde kalip mal dagitacagi gucu var.

yani mesela uyumsuzluk vere vere 103 105 bine gider. 103 den 96 sonra 100 95 yaklasik 1 ay testere testere testere ve hazin son gerceklesir diye dusunuyorum.

ama biz kylerin piyasadan kacmasi icin koc gibi yapmamasi lazim. cunku biz ky yiz mali istedigimiz anda stop olur cikari ama buyuk babalar ve fonlar bizim.kadar kolay maldan cikamazlar. onun icin bu durum boyle.

yani tepelerde belki endeksin 3 5 bin daha marji olacak yukari yada asagi ama biz dogru kagitlarda endeks testere yaparken bile bi duple daha alacaz piyasadan.

yani demek istedigimi anladiniz sanirim.

yakalanmadan dogru kagitlarda tradeyle son coskularida piyasadan alacaz ve tatile cikacaz.

kocla ayni anda satmak dogru degil bana gore.

ama dedikleriniz dogru piyasanin fiyati doygun onlar icin.

ellerinde firsat varken degerlendiriyorlar. yaptiklari mantikli.

7. sacro hocam yarının kağıdı şu olur demiştiniz. sonra araya siyaset girdi vatan millet girdi konu kaynadı seans açılmak üzere sizin sizin için bugün öneri nedir acaba. birde değerli vaktiniz var ise thyoo girdim dün sizce nasıl bir gelişme olur. teşekkür ederim..

8.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Takiyyeci bir iki gündür siyaset yapmadan nasıl dayandı diyecektim, dayanamamış..

Hakkaten İsveç gibi ülkeydik bunlar geldi mahvetti ülkeyi.,

Martaval okuyacağına şu ülkeye bir çivi çak..
    Aynen. İftira olmasın, Rabbim affetsin ama bu adam (Freesky) Fetö'cü değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Not: Bu başlığa ilk defa yazıyorum ama Sacro Bey Petkim topiğinde belki yazdığımı hatırlayacaktır. Bu sayfada böyle bir yazı yazmak istemezdim ama "çok bilen" bir beyefendinin aynı lafları ısıstıp ısıtıp önümüze koymasından gına geldi artık. Siyaset için başka başlıklarda var...

Sayfa 413/1200 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •