Yahu maksat reis bizim tahtaya gelmesin.
Speklerle kavga etmiş bunun kurumu gören spek veriyor odunu veriyor zopayi. En son bi beraber halk aldiydik, yediğim zopa buradan köye yol oldu Allah seni inandırsın
Printable View
Mansur kazanır ama aday yapılmayacak bak gör.
Bak bu yazılım ihalesi yazdın ya. Onu iyi okuyun. Mansur başkan öyle işler yapmaz o işleri yapmayan adamı da Türk siyasetinde tutmazlar izleyin görün.
Ama aday olursa sana katılmıyorum iyi çalışan bir ekiple çok iyi oranlar alır. Ankarada aday olduğu zaman çok AKP li ile tartıştık bu sefer kaybettiniz dedim inanmadılar rahat aldı.
Sadece o değil ki, agha abiye sor. Garan aldım 12 tale miydi neydi, bana dediki ahanda şindi zıctık, bu geldiyse daha götürmezler dedi. hakkaten bir ay neyim o fiyatlarda dolandırdılar durdular, sonra agha abiye acıdım ekmanden olmasın deye tahtayı bi bıraktım, bırakış o bırakış halen gidiyeah :)
short devam.
tüm arkadaşlara temkinli olmalarını dilerim.
bugün bence çok riskli bir gün aman zarar etmeyin.
Sana kalsa FED hiç faiz artırmayacaktı :-)
Troller tırmalasa da, yırtınsa da seçimin sonucu belli. Ha % oranlar nasıl değişir bilemem ama sonuç belli...
İBB de yönetici olan bir arkadaşıma aynı şeyi İstanbul seçimleri öncesinde söyledim, dalga geçti benimle :-)
Seçim sonrasında ise ben toschak geçtim kendisi ile...
Reis Melih gökçek jelibonuna benzemez..
Tamam mansur da güzel adam
Ama orada esas Melih ağır kaybetti..
Ama reis olayı bambaşkaaa..
İmamoğlu tahriklere kapılmasa biraz daha işine odaklansa kendini yıpratmasa idi tek şansı olan adam derdim ..
Ağzı laf yapabiliyor..Hayt huyt yapar..Genç dinamik..
Meydana çıkıp ceketini çıkarıp kollarını sıvarsa yakışır..
Ama mansur..
I ıh dostum..
Mansur dan ne olur biliyor musun..
Çok sağlam bi maliye bakanı..
Arka planda tıkır tıkır işine bakar dümdüz düpdürüst işini görür..
Ama ön olanda show adamı lazım..
O kumaş yok mansur da..
Bizim millet
Kadını erkeği..
Show sever..
Bir gitmeler gelmeler..Yalanlar özürler..Dayılanmalar ağlamaz çoşmalar içine kapanmalar ...
Yoksa hayat sıkıcı gelir bizim vatandaşa..
alarm alarm alarmmmmm
:he:
Çok takipçili genç bir arkadaş vardı , gelen bilançoları incelerdi . Hayatını SASA gibi yürüyecek bir hisse bulmaya adamıştı , borsadan iyi para kazandığını , öğretmenlikten ayrılmayı düşündüğünü yazıyordu ,sonunda EPLASI buldu ve tüm parasını bu hisseye gömdü , bu arkadaş para karşılığı online ders veriyordu
twiterde hesabı açık ama 1.5 yıldır , tek kelime yazmamış
inşallah yaşıyordur
Yahu 50 tane şey yazdık...Tuttu..
Tutmuş FED e takılmış..
3 kere yapar beklemeye çekilir dedik..
4 oldu..eahhh..Hakkaten acayip yanıldım..
Dur bakalım nefesi nereye kadar yetecek..
Eylülden itibaren yan çizmeye başlarsa şaşırma..
Kaldıki artırdı da ne oldu..
DOW mu çöktü..
Biz mi çöktük..
Size göre FED faiz artıracak her yer çökecek idi..
İnsan bu resme bakınca korkuyor
Yanı spot isse taşıyanlar ve long olanlar açısından
https://i.hizliresim.com/bqwtzeh.PNG
para fışkırtınca böyle oluyor..
nemden küf bağladı.. az kuruluk gerek..
tabi sebep oldukları dramlar yansımıyor.
hep başarılıyız hep kazanıyoruz.. pozitif pozitif.. :kahkah:
sektörden bağımsız..
bu müşteri kitlesini toparlayabildikleri için A+ notu hakediyorlar..
Erdoganin gelisine bakın . Koltukta nasil kalacagini bilir 2000 de abd baskani ile gorusuyordu hicbir vasfi yokken. Ortadogu allak bullak oldu 2003 ırak isgali ile arap haberi kaddafisi esedi felan filan . Isini yapiyor
Demem o ki 2021 haziran nayo gorusmesi ile buraya afgan paki erkekleri yigildi . Abd yi arkasina aldi flort ediyor .
2016 dan sonra rusya ile icli disli simdi borc paralarsa alinmaya basladi ki tm oldu .
Israilede buyukelci atandimi
Sana bana ne oluyor . Senin benim oyumla secim degismez . Oyuzden akp COK RAHAT COK PROFESYONEL .
Seçim olurda Mansur Aday olursa..
O gece sakın ha küfür etme ama olur mu..
Muhalefetin aklı biraz çalışsa idi 20 senede devirirdi adamı zaten..
20 sene olmuş
RTE olmuş bölüm sonu canavarı..
Şimdi Mansur ile mi yenecek..
İmamoğlu bi ihtimal idi..2 kere rezil ederek geldi başa..Büyük karizma yaptı..
Ama o da şu an itibari ile eline yüzüne bulaştırmış görünüyor..Muhalefet burada da adayına sahip çıkamadı..Dizginleyemedi..
Koordineli çalışamadı..
1 adım önde olmayı bilemedi..Yapamadı..
Bu arada..
Muhalefetin ekonomi bakanı belli mi..??
Ekonomi yol haritası belli mi..
Dış işleri bakanı kim ? Belli mi..
Bir isim zikrediliyor mu..
MB başkanı için kimi düşünüyorlar..
İnsanları heyecana düşürecek bir isim bir program neden zikredilmiyor..
De ki MB adayım Daron Acemoğlu
Maliye hazine bakanım şu şu..
Proflar akademisler pırıl pırıl bi kadro oluştur..
Var mı?
Disarisi istemedikce turkiyede hicbir sey degismez
Mansur Yavaş kazanmaya kesin kazanır da , kazandıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönerse riski burada
Peker abimizde 3 5 video gonderr erdogann cevresini temizler sevmediklerini ayıklar . 3 yillik ekonomi faturasida bu bakan vekil vs arkadaslara cikar tertemiz purupak olur yine sıyrılır .
Ne dedik COK RAHAT COK PROFESYONEL
geçti artık o yalan dolan show lar.
cepte metelik kalmayınca , gör bak neler olur neler. halk kimleri seçer.
imamoğlunun da hala şansı yüksek ve 2. sırada..
zaten 60+ emekli kesim en sağlam kesim reisçiydi . onlarda doğal seleksiyonla azalıyorlar. y nin büyük çoğunluğu ve z nin tamamına yakını muhalif olarak son hızla yoldan geliyorlar ve karşısına çıkanı eziyorlar. Konya'dan bir tanesi zortladı gördüğün üzere.. özellikle z kuşağı toshak geçiyor bırak muhalefeti..
Hacı aday olması yetmez. Bütün teşkilatların tam destek ule mükemmel çalışması gerekiyor. Gerekirse tek tek yaşlı vs evinden alıp götürecek oy kullandıracak. Kapı kapı gezilecek tek tek. Bunlar rahat. Bunlar rahata alışmış bunların iktidar olmak gibi bi amacı yok para yiyor içiyor arada yalandan kavga ediyorlar memnunlar iktidar olmak filan isteyen yok.
Zaten aday olmayacak ama aday olursa alır, ama bu koşullarda aday olur ancak. Bu koşulları da bu 6li ekip sağlamaz.
Ben biraz araştırma yaptım son birkaç ay öncesi oy oranı bayağı azalmıştı ama şuan tekrar fışkırttırmışlar, halk memnun o yüzden erken seçimi unutun
bizim çocuklar bu ayu şarkısını pek bi severlerdi...soyadımız ilede uyumlu:)
y.t.d.
Esasında en ideal olan aday E.İ di...Ama adam resmen kendi siyasi kariyerini bitirmek için çabalıyor.
E.İ., KÜRTLERDEN ,MUHAFAZAKARLARDAN VE DİĞERLERİNDEN OY ALABİLİRDİ..Ama son olaylar imajını zedeledi.;umursamaz,keyfinden ödün vermeyen görüntü...
-KK, bende en ufak şansı yok.Sağ seçmenden sınırlı sayıda alır.
-Mansur, BENCE EN GÜÇLÜSÜ..ama vitrine çıkınca ,muktebesatı,hitabeti,gündem,dış politika vs. konusunda ne kadar mücadele eder?
Mansurun en büyük sıkıntısı KÜRTLERDEN ÇOK AZ OY ALIR.Ama akp tabanından sağlam oy alır.
Hdp bu seçimde kilit partidir.
SONUÇ OLARAK; Adaya göre seçim sonuçları farklı olur.Yani iktidarın gitmesi kesin değil..O açıdan 10 ay sonrasını satın almak kolay değil.Bence MANSUR OLURSA MUHALEFET KAZANIR.
Ama KK çok istekli.Umarım 73 yaşından sonra ikbal için fırsatlar kaçırılmaz.
PKK'yı destekleyen kürtler kime oy verirse bizim taraf tersine verir.
Bu benim kişisel anket sonucudur.
Mansur aday olmazsa bizim taraftan oy alamaz 6'lı masa. (hdpsiz olmalı)
Bir de Fransızlar Ekrem demiş. Bence sosyal medyayı iyi kullanıyor ama çok itici bir yapısı var. Olaylardan sonra
tek kalemde 1 mn TL+ işlemler, sol taraf yeni vade sağ taraf yakın vade
pozisyon taşımalar başladı
https://i.hizliresim.com/r0aaq70.png
bana sanki volatiliteyi düşürecek gibi geliyor, taşıma yaparken beni sakin bırakın diyecek
yani satışlar abarmaz, alışlar kabarmaz fazla
Longcularin yuk cok fazla rampada cekemiyoru,z son bi gayret at bizi su yukari dow pozitif acacak veya pozitife donecektir onu bekliyoz sanki.
Kuşu denesek mi short için petrol ayağına ama denenmez ya 100 altında shortlanmaz sanki tombulum
BofA satışta Sanayilerin yanına iki de Banka eklemiş,
https://i.hizliresim.com/lzwp036.PNG
long taşıyacaklarsa diğer vadeye ki taşınacak, yukarıda çok anlamlı hedefler var, bence anlamlı bir geri çekilme ve düzeltme ile taşıması lazım.
sintine birikti, shortçuya biraz kazandırmalı ki, yukarıya daha çok gidebilelim.
3350 altını bence bugün görürüz. kimseye yön çizmiyorum onu belirteyim de.