Sayfa 409/1000 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Viop XLIII

zorla yeşil bırakma çabası gibi duruyor

2. Kaptan diyorki dolar altına giderseniz ekonomimizde delik açarsınız gemi batar daha ne anlatıyorsunuz arkadaşlar , kısa vade yapılan bu hamlelerle birşey olmaz günü kurtarır .Kaptan hepimiz aynı gemideyiz diyor , tamamda gemiyi yönetemiyorsun ilk limanda kaptanın inmesi gerek geminin batmaması için , Ha gelicek kaptanda ne kadar bu gemiyi götürür oda ayrı bu yüzden Allah akıl fikir versin çok zor günler bekliyor halkı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. merak etme yeni kaptan bu kadar bilimden uzak olmaz..TR çok dinamik bir ülke çok çabuk toparlanır. Yeter ki başta ekonomi bilimi ve tüm alanlarda bilimsel yöntemler kullansın ve GÜVEN versin..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kaptan diyorki dolar altına giderseniz ekonomimizde delik açarsınız gemi batar daha ne anlatıyorsunuz arkadaşlar , kısa vade yapılan bu hamlelerle birşey olmaz günü kurtarır .Kaptan hepimiz aynı gemideyiz diyor , tamamda gemiyi yönetemiyorsun ilk limanda kaptanın inmesi gerek geminin batmaması için , Ha gelicek kaptanda ne kadar bu gemiyi götürür oda ayrı bu yüzden Allah akıl fikir versin çok zor günler bekliyor halkı.

4. Sen yazdın hemen çaktılar korktum reis senden tamam yemiyom gofret zaten kilo yapıyor
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Baştan söyleyeyim elimi attığım kuruyor, şindi 18 tale
    Suyun altında 40 tale suyun üstünde 50 tale olucaksa alalım bizde çikolatalı gofreti severiz emme bana yedirirler mi bilemem, ekmaana mani olmayım soona

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    @xtraderx_

DERS VERİYORMUŞ...sınıflar dolunca 3. kez sınıf açılmış...

Bu arkadaşın KASIM/2021 de tv. de'' 1640 üzeri her fiyat satış fırsatıdır'' dediğini ve endeksin 2.400 olduğunu çok iyi hatırlıyorum...

Kendinden emin,güçlü ses tonuyla beni de etkileyecek gibiydi..

6. Kazanıp da anlatan 1 kişi gördüm. Kazanan anlatmaz / anlatan kazanamaz.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    @xtraderx_

DERS VERİYORMUŞ...sınıflar dolunca 3. kez sınıf açılmış...

Bu arkadaşın KASIM/2021 de tv. de'' 1640 üzeri her fiyat satış fırsatıdır'' dediğini ve endeksin 2.400 olduğunu çok iyi hatırlıyorum...

Kendinden emin,güçlü ses tonuyla beni de etkileyecek gibiydi..

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kazanıp da anlatan 1 kişi gördüm. Kazanan anlatmaz / anlatan kazanamaz.
    Youtube/kurs iyi kazandıryor.
    Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kazanıp da anlatan 1 kişi gördüm. Kazanan anlatmaz / anlatan kazanamaz.
    kazanıyorsan zaten altın yumurlayan tavuk bulmuşsundur...neden ky. ile uğraşayım,ders vereyim der?

Sayfa 409/1000 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •