Originally Posted by rosense okunmada 10.00 a dart gitsin teşekkür ettim... zevkine 10 da yarısını belki veririm hatırına ( göürse tabi ) yoksa canımız sağıosın
Originally Posted by EMLAK işfin kaçta durur ? ben teknik analiz özürlüsüyümde... hüstatlardan yardım bekliyorum tşk. zor sorduk .... anlaşılan peki. bu çimentolar neden gidiyor onu blen varmı
Originally Posted by EMLAK zor sorduk .... anlaşılan peki. bu çimentolar neden gidiyor onu blen varmı savaş bitecek olursa UKRAYNA'ya çimento verip oradan tahıl ayçiçeği alırız ayrıca yıkılan yerleri de inşa edecek olmasınlar
Originally Posted by rosense savaş bitecek olursa UKRAYNA'ya çimento verip oradan tahıl ayçiçeği alırız ayrıca yıkılan yerleri de inşa edecek olmasınlar dün saat 15.00 sırasında tahmin etmiştim
Originally Posted by rosense dün saat 15.00 sırasında tahmin etmiştim yav bunların hepsi hikaye 40 tane kirpi bmc gitti şuanda şahıslara çalışılıyor zaman gelir kandırıldık derler ha muhalefette demi iktidarda mı görücez.
Originally Posted by EMLAK işfin kaçta durur ? ben teknik analiz özürlüsüyümde... hüstatlardan yardım bekliyorum tşk. Biraz önce 7,49 dan 4 maliyetleri olanları verdim... Yine alacağım. Bugün tavanda durabilir.
Originally Posted by Ex2000 Biraz önce 7,49 dan 4 maliyetleri olanları verdim... Yine alacağım. Bugün tavanda durabilir. süper kazanç .. tebrik ederim..... allah cc daha çok versin
itibarları ekledim tek tek teşekkür etmek istemiyorum zaten geceden kalmayım ben uyur isterse taban olsunlar. emirleri girdim
Forum Rules
Yer İmleri