ben bugün tokat yiyeceğimizi düşünmüyorum.
ama bakıyorumda insaf yok bunlarda sevmiyorum şu harekeleri daha önce yaşadım tecrubesi kötü :)))
Printable View
zemin kaygan olunca gesanda sert hareketler oluyor
aşagıda 234.50 olmadı 224.50 kırmızı olunca dayanamayıp alıyorum
yeşilde satmasını bilen iyi para kazandırır bence işin uzaması daha iyi
her hafta beklenti ayagına saglam duruyor bedelsiz arzdan önce gelir ytd.
yaptıkları çok ayıp grev falan mı yapsak sendikalaşsak mı :))))
takasında ilk 5 kurumun lot oranı %56,36 bariz mal topluyorlar izlenimi mevcut tabi bu benim kendi öngörüm.
örnek 01.09.2022 tarihinde bakıyorum takasa sahip olan ilk 5 kurumun oranı %52,24
%4 lük bir oran var 1.160.000 lot eder :)
evet hakılısın dün tepede verenleri bugun açılışta verenlere ceza yerine ödül veriyorlar ama unutma kendilerine ödül veriyorlar kendileri yapıyordur.
yani bu hareketleri yapacak KY çok çok azdır :) ky adı üstünde hep bir umutla tutar satmaz hepimiz öyleyiz bu hareketleri yapan tahtacılardır :)
bakma sana arada öneri gibi şeyler konuşuyoruz ama gesanda o hareketleri bende yapamam terste bırakırlar :) o yüzden sakince izliyorum.
nefsini köreltmek için çok az git başka hisse de al sat yap mesala zarar etceksen az zarar et gibi gibi.
endeksi de şu 5050 ye vursalar da rahatlasalar artık verdikçe veriyorlar mal almaya kalk hemen sahibi yapıyorlar :kahkah:
Buradan bir tavan yaparsak ky my kalmaz. Biz de başkanın heykelini dikeriz
81 milyon luk tl. Bi kap geldi yine ama hala 5,5 eksideyiz
Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve
Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından 27/01/2023
tarihinde gerçekleştirilen, 2022/1500078 ihale kayıt numaralı ‘’ İTM-391 Referanslı 154kV Derecik TM (DAP) Yapım İşi’’ konulu
ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olmuştur. İhale baz bedeli
81.719.245, -TL’dir. (Seksenbirmilyonyediyüzondokuzbinikiyüzkırkbeş, Türk
Lirası)
İhale ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ve
yatırımcılarımıza bildirilecektir.
Saygılarımızla,
Fazladan mal vermek için kullanılacak bir miktar ..
Anladığım kadarıyla herkes al sat yapıyor. Ama kendi adıma al sati beceremiyorum bunu farkettim. :) Tebrikler kar edebilenlere şu dönemde. Haberle de ucmadiysa demek ki bugün ekran off... Alfas artı yaktı yine :) Ya dün yeminle o hareketi yapsaydim şu anda beyzade kebaba bir aylık abone olurdum adanada
Efso olur abi... Ya bir de üzen +5 için saatlerce tirmaliyor eksi 5 için 20 dakika yetiyor ;) endeks net iyi kapayacak bugün. Kontrda da dün iyi alım vardı onun da enerjileri olumlu yapacağını düşünüyorum. Ama işte gesan kestirmesi çok zor. Şu düşen haberle anında 244 falan yapsa olurdu
Arz olayı gecikirse ağa kaynak için yine hisse satar mı ?
7.900 binlik kap. Patron düşüşü engellemeye çalışıyor ancak okkalıca bir kap gelmedikçe nafile.
Şirketimizin %70 oranında bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş.'nin 24/08/2022 tarihinde %60 oranında paylarını satın alarak ana hissedarı olduğu Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş.'nin Ankara Temelli' de yer alan, mülkiyeti şirketimize ait olan ve şirketimizden kiralamış olduğu fabrika binası bünyesindeki makine ve ekipman yatırımlarının ilk aşamasının kurulum işlemleri tamamlanmış olup, tesisin 2023 yılının Şubat ayında üretime başlaması planlanmaktadır.
Söz konusu üretim faaliyetlerinin başlamasıyla birlikte, dolaylı bağlı ortaklığımız olan Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş.'nin finansal tabloları da şirketimizin 2023 yılı ilk çeyreğine ait finansal tablolarından itibaren bağımsız denetime tabi tutularak şirketimize ait finansal tablolarda konsolidasyona tabi tutulacaktır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
gesan bizi KAP manyagı yap...
Tahtacının mı patronun mu dediği olacak göreceğiz bakalım...
Girişim Elektrik: Peak PV Solar'ın Ankara fabrika binası bünyesindeki makine ve ekipman yatırımlarının ilk aşamasının kurulum işlemleri tamamlanmış olup, tesisin 2023 yılının Şubat ayında üretime başlaması planlanmaktadır.
Buda mi gol degil
Eninde sonunda uzlaşırlar.
Sabreden kazanır.İnşaallah
endeks tepe 5700 secim muhabbeti çok aşagılar bekleniyor 1 dolar seçim sonrasıda iyi olmyabilir borsa out döviz altın faiz in oldu. yine de destek çıkıyorum çarşambaya kadar sürem var 230.5 ve 224.7 aşagıda desteği biri paylaşmış hem arz bülbül vana ona katılırım hemde çarşamba geri alırım çoğunu sadece gesan biriktiriyorum %50 uzun vade kalanı ile al sata devam
astor-gesan piyasa değeri başabaş oldu
HSBC de ufak ufak destek atıyor. Spek istese + kaparix ama işte ne zaman isteyecek lawuk
Astoru hafıfe almayın bence ,, gesan harika şirket onu kenara koyuyorum ,, astor halen daha 19 fk dan gıdıyor ,, üç çeyrek kar toplamı 1100 k ,, yıl sonu karı ile çok daha ucuzlar , şirkete 2.5 mılyar tl gıbı devasa bır para girdi ,, gesan bu kar rakamlarına bır yıldan önce ulaşamaz,,ve pıyasa astoru yeni fıyatlıyor !!
Ben hep maceradayım en son Acun domınıke çağırdı gıtmedım :kahkah: :halay:,, macera benim soyadım ,, bugün astor alım fırsatı verdi ,, değerlendırmelıydın ,, basit orantı kursan formülü buluşacaksın ama geç kalıyor gıbısin ,, fırsatları değerlendir renkdaşım :halay:
Oncsm , astor, sdttr mahşerın üç atlısı !!:kahkah::kahkah::halay:
Düş peşindeysen düş peşime :kahkah:
Heryerde biz varız :kahkah:, havada , karada , denizde , bıstte :kahkah: domınıkte , astorda ,Oncsm , sdttr de !!
Oncsm satılırmı beee ,,6/7 fk dan arz ettiler şuan bıle 3.çeyrek karına göre 22/23 fk dan gıdıyor ,, boşuna mı infodan arz ettıler !! 72.75 ten malıyet yaptık orada. Zaten oraya kadar 20/30 bin lotlar verıldı pıyasaya , şuan dökülen mal 1 milyon civarı :halay:
Astor fk sını nerden görebiliyoruz. Henuz bilanco gelmedigi icin Akbank uygulamada yok. Mynet finans uygulamada yok.