Sayfa 411/902 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
Arama sonucu : 7215 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    kLASİK CUMA TOKATIMIZI YİYELİM BAKALIM...
    ben bugün tokat yiyeceğimizi düşünmüyorum.

ama bakıyorumda insaf yok bunlarda sevmiyorum şu harekeleri daha önce yaşadım tecrubesi kötü ))
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    dostum hep kötü düşünuyorsun az iyi düşün trade yapmak istiyorsan başka hisse de yap hacimli olsun.. bizde 300 de 2 defa veremedik aslında az teknikle hele de 2 li tepe yapıp dönmesinde verilirdi.

beceremedik.. sende devamlı kötü düşünme öyle düşününce olmuyor tecrubeyle sabit hala inatlaşıyorum ama bu sefer olumsuz düşünerek almıyorum hiç olmazsa :D
    Tamam abi ya ne bileyim düşmeye başlayınca da pokunu cikartir biliyoruz o kadar haber gonderiyor..mesela bugün dün satanlari veya bugün açılışta verenleri cezalandırmak yerine ödüllendiriyor değilse pozitif düşünmeye varım

3. zemin kaygan olunca gesanda sert hareketler oluyor

aşagıda 234.50 olmadı 224.50 kırmızı olunca dayanamayıp alıyorum

yeşilde satmasını bilen iyi para kazandırır bence işin uzaması daha iyi

her hafta beklenti ayagına saglam duruyor bedelsiz arzdan önce gelir ytd.

yaptıkları çok ayıp grev falan mı yapsak sendikalaşsak mı )))

takasında ilk 5 kurumun lot oranı %56,36 bariz mal topluyorlar izlenimi mevcut tabi bu benim kendi öngörüm.

örnek 01.09.2022 tarihinde bakıyorum takasa sahip olan ilk 5 kurumun oranı %52,24

%4 lük bir oran var 1.160.000 lot eder

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Tamam abi ya ne bileyim düşmeye başlayınca da pokunu cikartir biliyoruz o kadar haber gonderiyor..mesela bugün dün satanlari veya bugün açılışta verenleri cezalandırmak yerine ödüllendiriyor değilse pozitif düşünmeye varım
    evet hakılısın dün tepede verenleri bugun açılışta verenlere ceza yerine ödül veriyorlar ama unutma kendilerine ödül veriyorlar kendileri yapıyordur.

yani bu hareketleri yapacak KY çok çok azdır ky adı üstünde hep bir umutla tutar satmaz hepimiz öyleyiz bu hareketleri yapan tahtacılardır

bakma sana arada öneri gibi şeyler konuşuyoruz ama gesanda o hareketleri bende yapamam terste bırakırlar o yüzden sakince izliyorum.

nefsini köreltmek için çok az git başka hisse de al sat yap mesala zarar etceksen az zarar et gibi gibi.

endeksi de şu 5050 ye vursalar da rahatlasalar artık verdikçe veriyorlar mal almaya kalk hemen sahibi yapıyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    maşallah ky dökülmüş takipçi ve yorumcu azalmış
    Demek ki ky dökülünce de düşüyor

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    evet hakılısın dün tepede verenleri bugun açılışta verenlere ceza yerine ödül veriyorlar ama unutma kendilerine ödül veriyorlar kendileri yapıyordur.

yani bu hareketleri yapacak KY çok çok azdır ky adı üstünde hep bir umutla tutar satmaz hepimiz öyleyiz bu hareketleri yapan tahtacılardır

bakma sana arada öneri gibi şeyler konuşuyoruz ama gesanda o hareketleri bende yapamam terste bırakırlar o yüzden sakince izliyorum.

nefsini köreltmek için çok az git başka hisse de al sat yap mesala zarar etceksen az zarar et gibi gibi.
    Dün ile bugün ne değişti cidden panellerin içine fare mi girdi

Sayfa 411/902 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •