Halen bu kağıtta 7 milyon tl lik işlem olması enteresan kim alıyor cok merak ediyorum. Sağ cepten sol cebe gibi geliyor bana. Yani alanda satanda falip
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Halen bu kağıtta 7 milyon tl lik işlem olması enteresan kim alıyor cok merak ediyorum. Sağ cepten sol cebe gibi geliyor bana. Yani alanda satanda falip
Biri cevaplayabilirse
RSI İstikrarlı olarak 17 dolaylarında olan bir kağıdın taşıyıcısı kimdir, eğer sorunun cevabı sahibi dir çıkar ise peki bu durumda yatırım için para lazımsa neden kâğıtta kalmaya parayı bedelli için kâğıtta tutmaya devam etsin.
Y.t.d
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerde bitecek düşüş trendi acaba
Yakında 2,00 görebilir yakında
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.00 altnada öneride battik desene iyce
Düşünceleriniz için teşekkürler.
Cevabını bir bilebilsem ahh bir bilebilsem.
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fazla yormayın kendinizi düz hesap 1.50 olacak deyin, moral bozmak istiyorsunuz madem. Satmıyoruz bekliyoruz, kredili değiliz, kendi malımız, kendi paramız. Ölmüş eşek almaya çalışanlar vermezler size verirlerse de ondan hayır göremezsiniz. Ayıp denen birşey var. Yüksek maliyetli bir çok insan. Buradan sert dönerse ne yapacaksınız? Uyarılarınızı herkes anladı. Burada olan riski almıştır zaten.
2.20 desteğinden maliyet düşürme alımlarına başladım,aşağı veya yukarı her 10 kademede maliyet düşüreceğim
Galibin kaç lotu var daha sata sata bitiremedi
bugün yeşil yapar mı acaba....
Maliyet düşürmek amatör işidir. Önemli olan hisseye ne zaman gireceksin onu bilmek. Bu kağıdın dibi yok şu an 1 hafta yatay kapatmadan mal alınmaz. Çünkü her gün daha ucuzluyor. Daha çok vaktimiz var beyler maliyet yapmak için.
babanda mı trader dı beee...:oleyo:
cuma kapanış disketten alınanlarla bi trade denemesi... 10:22 de bitiş
http://fs5.directupload.net/images/170612/ytkegxnc.png
Öyle bi amacım yok ama geri alım fiyatı olduğu için yazdım benimde maliyet 3,50 bekliyoruz kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada traderx - philosopher gibi kisiler hisse 2,9 _3.40 arasi buralae dip cikacak algili onlarca yuzlerxe mesaj yazdilar simdi ramazan gunu edebiyatı yapiyor. Vallahi pes. Yuzsuzlugun bu kadari. Her cumlesinde cikacak algisi olan philosopher sen ne art niyetli adamsin.. ayiptir dedim sana 3 lerde goygoy yapiyodun
dadaş meteye ne oldu bilen varmı en son 23 bin lotla al sat yapıyordu günlül ytd değil asla
2.6 2.7 girdin ama hisse 3.05 ken daha dusmez demistim en dip 2.80 diyordun ama nasil oldu da 2.60 lardan aldin. Yahu istersen 1.25 ten al seyimde diil ama burdan millete surekli cikacaj düşüş bitis algili 50 cumleni cikartirsam soytari oldugunu milleti yanlis yonlendirdigini kabul edip ozur dileyecek kadar mert misin?
La gardaşlar niye oynuyonuz bu kağıtla endeks oldu 100 bin bu kağıt oldu 2 tl. Yani bekleyin 1 ay ucuzdan alın. Almayın diyoruz şu an .
kısaca bu hissede stop loss önemi ortaya cıktı.
bugünün desteği yarının direnci olarak AVTUR da insanın karşısına çıkıyor
terse pek yatma hezeyan,geçen haftaki bugün pazartesi için yorumum yukarda bak da ne kadar gerçekçi yorum yapıyorum öğren.ne demisim cuma günü 2,20 lere indirir demisim. Sen kumda oynamaya devam et, buna gore senin 2,32 üstünde bir kaç defa maliyetlenmen lazım, hani benim dediğimin tersini yapiyordunya.
Bugün de %5 verdi eline milletin 10 milyon işlem olmuş. Bu millet akıllanmayacak arkadaş. Neyse 40 kuruş sonra almaya başlarım.
Sn traderx 3 lerdeki yorumlarınizi ne yapcaz? Hani dip imali?
karınca beli incitmeden hesabı ile
bedelliye kadar dökebildikleri kadarını dökcekler
ben şu an için
ŞURDAN DÖNER BURDAN DÖNER diyerek mal almayacağım
Dolarda zarar burda zarar ben bu işi bilmiyorum arkadaş
yukarda bir haftalık yazılarımdan örnekler var, iyice okursanız CAYLAK Ben hic kimseyi teşvik ermemişim tam tersine uyarmışım,
Diğer taraftan HEZEYAN var bugün kalkıp hisse düşecek ti bunlar düşmez diyordu diyen hezeyan, bir kaç tanede ayni zamanda yazılmış hezeyanın yazılarını koydum araya.
İyi okuyun bir bakalim var mi bir uçacak kaçacak havası benim yazılarda. Nerenizle okuyorsunuz anlaşılır gibi değil.
Avtur un kapa düşen haberle ilgili bilgi verebilirmisiniz
Kap a düşen haber
Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. (AVTUR) paylarında 29/05/2017-09/06/2017 döneminde likidite sağlayıcılığı kapsamında işlem yapılmamıştır.
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...06121830196018
Her katılanın gönlüne bir çizik atıyor kanatıyor.. Bugün yine 2.45 den yaptığım stoploss a şükrettim :) "Kesinlikle Y.T.D" elbet bir yerden dönecek 0'a basacak hali yok. Onu işte spek i telefonla arayıp sormak lazım nerden döneceksin diye hayır bilelimde :)