Sayfa 371/682 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by hseylan Yazıyı Oku
    abartıyorsunuz....bu akşam disketten tavana alış yollamaya başlıyorum, 15-20 gün buyunca azar azar
    ben ortalama 2,36 ye yakin sattım, simdi ,2,30 geldi 5 kademe kar gördüğün gibi, simdi 2,30 olur pazartesi 2,20 göstermişti ya oraya gelir, ne olduğunu hic anlamaz büyülenmiş gibi bakarsın sadece. Egerki galibin adamı değil sen tabiki...

2.  Alıntı Originally Posted by ysf333 Yazıyı Oku
    Hiç mi tepki vermez arkadaş 10 gündür hep aşağı bu gidişat ya tam dip yada ... üç gün tavan gitse anca maliyet çıkar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    hep umut pompalanarak göz gore gore düşürdüler, ve herkese her kademede bir kaç gün bekleterek çıkacak dip oldu havası verip mal yedirdiler. Tabi bunda burdaki yağcılarında rolü çok büyük oldu.yazık.

3.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ortak bu hisseyi ben 3 ile 4 arası takibe aldım, hisse hareketlerini yazayım aklımda kaldığı kadarıyla, birgün 2,85 gösterdiler ve o gün hisseyi 3,40 da kapattılar, sonrası gün 3,60 lara çıkardılar ve ayni gün 2,80 taban yaptırdılar, sonrası gün 2,62 lere falan indirdiler ve 2,67 gibi sanırım kapattılar, sonra 2,52 ye düşürdüler tekrar 2,60 larda kapattılar, sonra 2,60 larda bir üç gün dinlendirdiler ve ertesi gün, hisse 2,46 ya geldi 2,50 üstünde kapattılar, sonra hisse 2,42 lere indi 2,44 de dun kapattılar, ve bugün hisse 2,30 larda işlem görmeye başladı ve insanlar yine her defasinda olduğu gibi 2,30 a alışamadı çok kotu demeye başladı gi anda 2,20 ye bomboş kademe yaparak düşürdüler ve devre kesici girdi ordan hic kimseye mal satmadılar ve açılınca hemen 2,30 üstüne attılar anında, sonra hisseyi 2,59 a kadar çıkardılar, ve yine alıcılar heveslendiler daldılar araya, sonra yedire yedire 2,30 lara indirecekler ,ve kimse sabahki 2,30 olduğundaki ne oluyor demeyecek cunki alıştılar artik 2,30 lara, oysa din 2,44 den kapattı arada en az 10 kademe var, göz aşina oldu artik, 2,30 artik normal geliyor insanlara, yarına veya haftaya bu defa 2,10 lara düşürecekler 2,20 de kapatacaklar yine ayni senaryo olacak insanlar bir iki gün onceden cunki bu rakamı gördü aşina oldu. Yani her gün böylelikle vere vere yedire yedire satacaklar, metrodaki 20 milyon 10 gün önceki lotlar, 4 veya 5 kuruma dağıldı sadece, ki millet anlamasın diye, simdi o dağıttığı kurumlardan mal yediriyor lar millete, ben 1997 den beri bu borsadayim ve bildiğim gördüğüm anladığım bu ...

Tabiki alacak satacak olan en son kendi karar verir yinede, ne kimseye silah zoruyla aldıran var, nede sattıran.
    dun 2,40 önceki gün 2,44 bugün 2,32, ve pazartesi şimdiden diyeyim 2,20 ye kadar gösterirler kağıdı tepki verdirirler 2,30 üstüne ve kapanış 2,30 altında kapatırlar...hep aynı senaryo... Yazık millete.sanırım herkes halinden memnun , kimsenin seside çıkmıyor zaten.

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ben ortalama 2,36 ye yakin sattım, simdi ,2,30 geldi 5 kademe kar gördüğün gibi, simdi 2,30 olur pazartesi 2,20 göstermişti ya oraya gelir, ne olduğunu hic anlamaz büyülenmiş gibi bakarsın sadece. Egerki galibin adamı değil sen tabiki...
    sn trader iyi tatiller, madem sattınız, bize hayırlı olsun demek düşer. forumu filan kapatıp iyice dinlenin galip insanda psikoloji filan bırakmaz, geçmiş olsun.

5. Şirketimiz 09/06/2017 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile;
    1- 21.12.2016 tarihinde KAP' ta duyurulmuş olan Mülkiyeti bağlı ortağımız Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ye ait olan Edirne ili, Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu Mevkiinde kain 2261 Ada E17d-13a-4b Pafta 15 parselde kayıtlı 21.538,00 m2'lik arsa üzerinde ortak olarak gerçekleştirilecek Otel-Yurt-AVM projesi başta olmak üzere şirketimiz yatırımlarında kullanılmak amacıyla şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. maddesinin vermiş olduğu yetkiye istinaden, Şirketimizin 225.000.000- TL (İkiyüz yirmi beş milyon Türk Lirası) kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 45.000.000-TL (Kırkbeşmilyon Türk Lirası) olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı nakden karşılanmak suretiyle 45.000.000 -TL (Kırkbeş milyon Türk Lirası) nakit artırılarak (%100 bedelli) 90.000.000 -TL (Doksanmilyon Türk Lirası)'ye çıkarılmasına,
    2- Mevcut ortakların yeni pay alma haklarını (rüçhan hakkı) kısıtlanmayarak hali hazırda mevcut nominal değeri 1,00 TL olan payların, yeni pay alma hakkının nominal değeri olan 1,00 TL üzerinden kullandırılmak üzere rüçhan hakkı sahibi ortakların yüklenimine açılmasına,
    3- Yapılacak sermaye artırımı sonucu ihraç edilecek sermaye karşılığında (A) grubu pay sahiplerine (A) grubu, (B) grubu pay sahiplerine (B) grubu pay verilmesine,
    4- Yeni pay alma hakkı kullanım süresinin 15 (onbeş) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde, yeni pay alma hakkı kullanım süresinin, izleyen iş günü akşamı sona ermesine,
    5- Yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların B grubu olarak; 2 işgünü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İstanbul AŞ Birincil Piyasa'da oluşacak fiyat üzerinden Borsada tasarruf sahiplerinin yüklenimine açılmasına,
    6- Halka arz işlemlerinde Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'den en iyi gayret esası ile aracılık hizmeti alınmasına ve bu amaçla gerekli sözleşmenin akdedilmesine,
    7- Sermaye Piyasası Kurulu' ndan alınacak izin için gerekli evrakların hazırlanmasına,
    8- İşbu karar kapsamında her türlü iş ve işlemin ifası için Yönetime yetki verilmesine,
    karar verilmiştir.
    Kamuoyuna duyururuz.
    Saygılarımızla.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/611881

6. %100 bedelli

7. Psilotosopher yorum ?

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kapta haber geldi bedelli sermaye artirim haberi galip efendi oyuzden ne var ne yok satmis

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 371/682 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •