Abime wassuptan sordum ama herhalde müsait değil, açıp bakınca çözebileceği bir şeyse haber veririm ben anlamıyorum maalesef
Printable View
Sorunla karşılaşmadan önce en son yaptığıniz işlemi kaldırmayı deneyin yada en son sağlıklı olarak calistiğini düşündüğünüz tarihe ait Windows u geri yüklemeyi deneyin.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam şimdi inşallah doğru anlamışımdır;
Bu sorun siz java dosyalarını kendi bilgisayarınızda işleme tabi tutarken oluyorsa explorer ayarlarından olurmuş, Java dosyalarının kullanımını engelle diye bir ayar varmış, siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz diye sordu abim,
Birde siteye yüklemede sorun varsa Hosting firması çözmesi lazım kendisi çözemez dedi
Abi c ye Depp freeze yüklemeyi dene istersen en azından bilgisayarın ın sistemi çokmez. Programlarını d ye yüklerin. Sorun olsa bile c den d ye kısa zamanda format atarsın. En azından sistem sağlıklı çalışır. Yedek kulaniyor musun abi
O sorun tarayıcı ile ilgi olan. Bendeki ise doğrudan .js uzantılı dosyaları win10 'da çalıştırmak için.
İşleri kolaylaştırmak için günlük.js diye bir dosya yazıp masa üstüne koydum ve buna çift tık yapınca otomatik programlar çalışıp işlemlerimi sırasıyla yapıyordum. Bugün çalışmadı!
Virüs taraması bitince geçmişe döneceğim. Çok fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Olan benim hafta sonu yaptığım çalışmalara olacak!!!
Deep Freeze 'i bir ara kullandım çok kasıyordu. Sonra sildim.
Şimdi geçmişe dönecek şekilde ara ara Sistem geri yükleme noktası oluşturuyorum...
Windows için yedeğim var ama o ilk kuruluş aşamasındaki yedek. Onu bilgisayar tamamen göçtüğünde kullanıyorum. İşte o zaman tüm programları yeniden yüklemek ölüm işi oluyor...
Hocam Windows a güncelleme geldiyse programın çalışması için gereken izinler kalkmış olabilir diyor,
Birde sizin haftasonu yaptığınız değişiklikler programla alakalı ise onlardan sorun olmuş olabilir diyor,
Asıl şunu diyor görmeden çözüm bulmak çok zor diyor :)
Durumun nasıl abi
Günaydın Üstadım, geçmiş olsun.
Mevlam kazadan, beladan uzak tutsun.
"JS dosya uzantısı için bir komut dosyası altyapısı yok" sorunu nasıl çözülür diye
arama yaptığımızda karşımıza "Vbs dosya uzantısı için bir komut dosyası altyapısı
yok" başlığı çıkıyor. Anladığım kadarıyla biri Java digeri Visual Basic Script ile ilgili
ve bizim ihtiyacımızı bire bir karşılamıyor. Belki derde deva olur umuduyla sorunun
File Extension Fixer+Malwarebytes Anti-Malware veya Microsoft Safety Scanner+
Malwarebytes Anti-Malware proğramlarıyla çözülebileceğine ilişkin 2 linki aşağıya
kopyalıyorum.
http://kendincoz.blogspot.com.tr/201...bir-komut.html
http://www.internetkafa.com/vbs-dosy...apisi-yok.html
Gününüz güzel geçsin. İşiniz rast gitsin.
Günaydın,Geçmiş olsun güzel insan.
Teşekkürler Üstadım...
Dün zaten buradaki taramaları yapmak için o kadar bekledim. Sabahleyin tamamlanmıştı. Yine olmadı.
Mecburen Sistem Geri Yükleme yaptım bu defa da geriye dönemedim...
Sonunda buldum, çok basitmiş!!!
Yeni yüklediğim program öncekinin görevini devralmış ama kendisi de çalıştırmıyor.
Neyse çok şükür hallettim ve şimdi deneme amaçlı tabloları yükledim ve grafikleri de yüklüyorum...
Akşama herşey daha güzel olur...
Bütün yükleme işin bitince sistem için bir yedek almayı unutma abi. Aynı zamanda ghost la sistemi. Acronics ile yapabilirsin abi.
En iyisi öyle yapmak. Bilgisayar ağzına kadar dolu. Düzenlemek zor oluyor.
Biraz daha temizlik yapıp, yükleyeceklerimi yükleyip yedek alacağım. Yine de çalışmalara zarar gelmemesi için tedbir almam lazım.
Ne yaparsam yapayım yine de mutlaka sorun çıkacaktır... Çünkü sürekli yeni programlar yüklüyorum...
Sent from my E6853 using Android mobile app
Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...
Temel Tablolar da güncellenmiştir...
Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html
NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...
Hayırlı olsun hocam, bilgisayarlar bazen böyle sorunlar çıkarabiliyor, ben yıllar önce ses kartının programını silmiştim ve inat ettim düzleteceğim diye, yaklaşık 1 hafta sonra bilgisayara bulaşan virüs sayısı o kadar arttıki komut sayfasını bile açıp format atamıyordum en sonunda gidip hazır CD alıp öyle formatlamıştım :)
Ben çok program yüklüyorum. Her yeni birşey öğrendiğimde onunla ilgili daha güncel ve kullanışlı programı buluo yüklüyorum.
Haliyle bu durumda sistem ayarları değişiyor. Nerede ne değişti bilmek mümkün değil. Gerçi dünkü arızada değişini tahmin ediyordum ama nereye bakıp neyi değiştireceğimi bulamıyordum.
Bugün kısmet oldu çok uğraşsamda cevabı buldum. ".js" uzantılı dosyaları çalıştırmak için tipini Registery işlemlerinden JFILE yapmam gerekiyormuş.
Neyse ki yüklediğim yeni program eski halini backup diye bir kenara yazmış da çok aramadım. Bununla geçmiş olsun ama biliyorum ki bu son olmayacak... :kmk:
Geçmiş olsun abi.
Bu arada hayırlı olsun
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/670887
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,sayın T/A eline sağlık kendine dikkat et.
Teşekkür ederim...
Darısı başınıza...
Yapılan açıklamayı tam anlayamadım. Yarın belki daha detaylı öğrenirim...
Bu hisse %100 karını dağıtma kararı olan bir şirket ama şimdi %78 dağıtım yapıyor. Neden böyle yaptı acaba?
Temmuz ayında umarım bahsettiği miktarı tek seferde verir. Bana bu sene biraz karışık durum varmış gibi geldi...
Şimdi bir de beyanname ile uğraşmak lâzım...
İyi akşamlar Sn. T/A,
Emekleriniz için teşekkürler..Hürmetler..
Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...
Temel Tablolar da güncellenmiştir...
Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html
NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...