hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Sorunla karşılaşmadan önce en son yaptığıniz işlemi kaldırmayı deneyin yada en son sağlıklı olarak calistiğini düşündüğünüz tarihe ait Windows u geri yüklemeyi deneyin.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Hocam şimdi inşallah doğru anlamışımdır;
Bu sorun siz java dosyalarını kendi bilgisayarınızda işleme tabi tutarken oluyorsa explorer ayarlarından olurmuş, Java dosyalarının kullanımını engelle diye bir ayar varmış, siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz diye sordu abim,
Birde siteye yüklemede sorun varsa Hosting firması çözmesi lazım kendisi çözemez dedi
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Abi c ye Depp freeze yüklemeyi dene istersen en azından bilgisayarın ın sistemi çokmez. Programlarını d ye yüklerin. Sorun olsa bile c den d ye kısa zamanda format atarsın. En azından sistem sağlıklı çalışır. Yedek kulaniyor musun abi
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
O sorun tarayıcı ile ilgi olan. Bendeki ise doğrudan .js uzantılı dosyaları win10 'da çalıştırmak için.
İşleri kolaylaştırmak için günlük.js diye bir dosya yazıp masa üstüne koydum ve buna çift tık yapınca otomatik programlar çalışıp işlemlerimi sırasıyla yapıyordum. Bugün çalışmadı!
Virüs taraması bitince geçmişe döneceğim. Çok fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Olan benim hafta sonu yaptığım çalışmalara olacak!!!
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri