bu kadar düzeltme yeter artık yolumuza devam edelim spek yoksa ilave almak zorunda kalacağım...
Rex helal olsun alım yaptın mı? Patronu korkuttun. 😀
06-12-2022, 13:06
Fakirborsaci
Alıntı:
Originally Posted by Fakirborsaci
50 günlük ortalama 102 lerden geçiyo hemen hemen oraya iğne attı bundan sonra toparlayacaktır diye düşünüyorum hisse .. herkezin karı törpülendi resmen dayak atıyolar yan hisselere çoğunluğu pert :)
Toparladı galiba bundan sonra önümüze bakabiliriz artık diye düşünüyorum :)
06-12-2022, 19:14
stonhand
Alıntı:
Originally Posted by R-E-X
bu kadar düzeltme yeter artık yolumuza devam edelim spek yoksa ilave almak zorunda kalacağım...
Tobeee tobeeee başımıza taş falan yağacak REX ilk defa bir hisse beğendi ilginç.
06-12-2022, 19:18
R-E-X
Alıntı:
Originally Posted by stonhand
Tobeee tobeeee başımıza taş falan yağacak REX ilk defa bir hisse beğendi ilginç.
benim maliyet 33 tl ..burada yazmıyorum ama hissem var..
06-12-2022, 20:37
stonhand
Alıntı:
benim maliyet 33 tl ..burada yazmıyorum ama hissem var..
Kmpuru kaçtan aldın bilmem ama hektasi 25 TL lerden düşecek ters fincan kulp diye birşeyler diyordun x4 yaptı kağıt, bir ara sasaya sarmistin ordada x4-5 gitti hayırlısı artık sonunda bir dogru işin olacak galiba
06-12-2022, 21:03
R-E-X
Alıntı:
Originally Posted by stonhand
Kmpuru kaçtan aldın bilmem ama hektasi 25 TL lerden düşecek ters fincan kulp diye birşeyler diyordun x4 yaptı kağıt, bir ara sasaya sarmistin ordada x4-5 gitti hayırlısı artık sonunda bir dogru işin olacak galiba
hektas malesef yanıldığım hisse oldu..bilançoya göre yorum yaptım ama olmadı...ben sasaya hiçbir zaman sarmadım halada ucuz diyorum...ciddi yatırımları var..
06-12-2022, 21:11
Cok
Alıntı:
hektas malesef yanıldığım hisse oldu..bilançoya göre yorum yaptım ama olmadı...ben sasaya hiçbir zaman sarmadım halada ucuz diyorum...ciddi yatırımları var..
Ciddi yatırım arıyorsanız Ref hocam Vestele bi bakın derim
06-12-2022, 21:14
R-E-X
Alıntı:
Originally Posted by Cok
Ciddi yatırım arıyorsanız Ref hocam Vestele bi bakın derim
hocam haklısın sahibi dolayısıyla vestel tercih etmem...suan hisse arayısım yok full hissedeyim zaten..alırsam yazılım hissesi alırım..