Sayfa 83/142 İlkİlk ... 3373818283848593133 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 657 - 664 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    bu kadar düzeltme yeter artık yolumuza devam edelim spek yoksa ilave almak zorunda kalacağım...
    Rex helal olsun alım yaptın mı? Patronu korkuttun. 😀

Alıntı Originally Posted by Fakirborsaci Yazıyı Oku
    50 günlük ortalama 102 lerden geçiyo hemen hemen oraya iğne attı bundan sonra toparlayacaktır diye düşünüyorum hisse .. herkezin karı törpülendi resmen dayak atıyolar yan hisselere çoğunluğu pert
    Toparladı galiba bundan sonra önümüze bakabiliriz artık diye düşünüyorum

3.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    bu kadar düzeltme yeter artık yolumuza devam edelim spek yoksa ilave almak zorunda kalacağım...
    Tobeee tobeeee başımıza taş falan yağacak REX ilk defa bir hisse beğendi ilginç.

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Tobeee tobeeee başımıza taş falan yağacak REX ilk defa bir hisse beğendi ilginç.
    benim maliyet 33 tl ..burada yazmıyorum ama hissem var..

5.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    benim maliyet 33 tl ..burada yazmıyorum ama hissem var..
    Kmpuru kaçtan aldın bilmem ama hektasi 25 TL lerden düşecek ters fincan kulp diye birşeyler diyordun x4 yaptı kağıt, bir ara sasaya sarmistin ordada x4-5 gitti hayırlısı artık sonunda bir dogru işin olacak galiba

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Kmpuru kaçtan aldın bilmem ama hektasi 25 TL lerden düşecek ters fincan kulp diye birşeyler diyordun x4 yaptı kağıt, bir ara sasaya sarmistin ordada x4-5 gitti hayırlısı artık sonunda bir dogru işin olacak galiba
    hektas malesef yanıldığım hisse oldu..bilançoya göre yorum yaptım ama olmadı...ben sasaya hiçbir zaman sarmadım halada ucuz diyorum...ciddi yatırımları var..

Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    hektas malesef yanıldığım hisse oldu..bilançoya göre yorum yaptım ama olmadı...ben sasaya hiçbir zaman sarmadım halada ucuz diyorum...ciddi yatırımları var..
    Ciddi yatırım arıyorsanız Ref hocam Vestele bi bakın derim

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Ciddi yatırım arıyorsanız Ref hocam Vestele bi bakın derim
    hocam haklısın sahibi dolayısıyla vestel tercih etmem...suan hisse arayısım yok full hissedeyim zaten..alırsam yazılım hissesi alırım..

Sayfa 83/142 İlkİlk ... 3373818283848593133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •