gri lsiteden beri ülke kendine gelemedi :he:
ne haltlar dönüyordu da durdu..
çıktıkları yerde el koymasınlar da.. :he:
dış mihraklara helal olsun derim.
Printable View
Ben olsam alttaki herkesi afaroz ederim çıkarım, eeey halkım 19 senedir altımda çalışanların hepsi cehape kadrosunda ajanmış, hem beni hem sizi bitirmekmiş amaçları, hepsini kovdum, daha güvenli kadro kurdum
İçişleri bak emin., adalet bak bila.eğitimde bura.dış işlerinde sümey.., hazinede bera., der işin içinden çıkarım yemezlerse de, yıllardır akli dengem yerinde değildi karar verme yetim yoktu, inanmıyorsanız konuşmalarıma bakın sabsh başka akşam başka konuşuyordum, rapor istiyorum derim
Zaten raporda olumsuz çıkar.
Bist dolar bazlı inanılmaz zarar yazdım, o kadar girdi kıpırdamadan bekliyorum uzun zamandır ... evet ucuz olabilir ama bedavaya doğru yol alıyoruz ... eğer tutunamazsa bist/usd 70'leri yoklar... son demeçler de buna işaret
Erdoğan: Cuma gününden beri bir dedikodudur almış başını gidiyor. Pazartesi'den itibaren finans dünyasında ciddi sıkıntılar yaşanacakmış. Bunu ancak ihanet içinde olanlar söyler. Merak etmeyin, böyle bir durum söz konusu değil. Biz dimdik ayaktayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kontrollü kombiyo rejimlerini gündeme getirenleri de asla masum görmüyoruz. Türk ekonomisi serbest piyasa ile yoluna devam edecektir