Originally Posted by
Hissedarxd
POLHO' ya şöyle göz ucuyla bakayım dedim, adamlar bağıra bağıra "%5 lerde olan halka açıklığımızi artıracağız" demişler ve sözlerini de tutmuşlar...Peyderpey piyasaya mal sürmüşler...Yani kimse kusura bakmasın kör göze parmak misali o dönemde bu hisseyi alıp taşıyana piyasada iyi şeyler demezler...:)
Sonuçta buradaki herkes gibi ben de sıradan bir yatırımcıyım ve ihtimallere göre değişecek olan bazı stratejilerim var...Yazdığım şeyler normal şartlar altında gördüklerimdir haliyle yanılma payım her zaman vardır...Bir bakmışsın borsaya vergi, Bankalara EM uygulaması, şirketlere ağır vergiler, şunlar bunlar; adamlar para bulmak için terörist dediklerinin elini öptüler nekine vergi bilmem ne...Haliyle böyle bir ortamda hisse mi kalır, fiyat mı kalır...Zaten o nedenle nakit kraldır deyip duruyorum...Şimdiye kadar aldıklarım da benim için çerez parası...
Son tahlilde herkes kendi kararını kendi durumuna göre verecek, ben ya da keko ya da Kazançkapısı ya da bu forumdaki herhangi birisi hisse alıyor diye hisse alınmaz...Bu bir yatırım tavsiyesidir...