Sayfa 833/882 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Bist te olmaz diye bir şey yok.
    Yok tahtacının maliyeti bile şurası. Buradan teknik olarak inmez. Temeli sağlam..
    Falan filan çok şey gördüm.
    Bi örnek vereyim.
    Polho 2018 Şubat fiyat; 11,50
    2022 Şubat fiyat; 2,80
    Arada gayet iyi cirolar var. Borcunu rahat ödüyor. 11,50 den 2,80 e kadar teknik olarak bir sürü destek var. Hiç bir şey işlemiyor bazen. Yüzde 15-20 enflasyon da var sonuçta o yıllarda da..
    Nasipte ne varsa o oluyor bazen. Nasip meselesi. Allah yardım eder nasip ederse doğru hissede doğru zamanda yer alıyoruz. Nasip değilse de ne kadar araştırırsak araştıralım olmuyor…

2. POLHO' ya şöyle göz ucuyla bakayım dedim, adamlar bağıra bağıra "%5 lerde olan halka açıklığımızi artıracağız" demişler ve sözlerini de tutmuşlar...Peyderpey piyasaya mal sürmüşler...Yani kimse kusura bakmasın kör göze parmak misali o dönemde bu hisseyi alıp taşıyana piyasada iyi şeyler demezler...

Sonuçta buradaki herkes gibi ben de sıradan bir yatırımcıyım ve ihtimallere göre değişecek olan bazı stratejilerim var...Yazdığım şeyler normal şartlar altında gördüklerimdir haliyle yanılma payım her zaman vardır...Bir bakmışsın borsaya vergi, Bankalara EM uygulaması, şirketlere ağır vergiler, şunlar bunlar; adamlar para bulmak için terörist dediklerinin elini öptüler nekine vergi bilmem ne...Haliyle böyle bir ortamda hisse mi kalır, fiyat mı kalır...Zaten o nedenle nakit kraldır deyip duruyorum...Şimdiye kadar aldıklarım da benim için çerez parası...

Son tahlilde herkes kendi kararını kendi durumuna göre verecek, ben ya da keko ya da Kazançkapısı ya da bu forumdaki herhangi birisi hisse alıyor diye hisse alınmaz...Bu bir yatırım tavsiyesidir...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Haliyle tahtacı da bir yere kadar verebilir, belki 22 ler...
    üstadım,yukarı bakabilmek için 30.86 ve üzeri kapanışlar gerekebilir...

elini anlına koyupta uzaklara (aşağı) baktığımızda 24.20-24.50 aralığı kırılırsa, 22.04 22.16 aralığının aktif olma olasılığı mevcut.. ayrıca, endekste 8.903 üzeri kapanışlar gelmediği sürece 8.334 seviyesinin de aktif olabileceği olasılığını, bir kenarda tutmakta yarar var..
    Son düzenleme : esozcan; 13-10-2024 saat: 17:25.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. Dip nokta da zirve de bilinmediği için hep kademeli alım taraftarıyım. Örneğin bir hisseye alım kararı verdim. Hisse örneğin bugün 100 tl ise;
    Yüzde 35 , 100 tl
    Yüzde 10 , 90 tl
    Yüzde 10 , 70. tl
    Yüzde 10 , 50. tl
    Yüzde 35 , 40 tl den alım bölgesi belirliyorum..

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    üstadım,yukarı bakabilmek için 30.86 ve üzeri kapanışlar gerekebilir...

elini anlına koyupta uzaklara (aşağı) baktığımızda 24.20-24.50 aralığı kırılırsa, 22.04 22.16 aralığının aktif olma olasılığı mevcut.. ayrıca, endekste 8.903 üzeri kapanışlar gelmediği sürece 8.334 seviyesinin de aktif olabileceği olasılığını, bir kenarda tutmakta yarar var..
    Üstadım, konjonktürü bulursa 20 ye de verir hatta sayın agresifyatırımcı'nın dediği 17 lere de verir...Verir de ancak ya kendi alışına verir ya da korkuyu satın alan yatırımcılara...Piyasadaki lot miktarı belli ve bunca yıllık tecrübeme göre bunun % 70-75 civarı kemik yatırımcılarda...Dolaştırabilecekleri maksimum lot 2,5-3 milyon lotu geçmez...Tahta gereğinden fazla sığ ve herkes herkesin elini biliyor yani...YTD

6. dibi zirveyi kimse bilemez tabi de düşen her düşen hisse de toplanmaz böyle bir adım doğru değil piyasadan dolayı söylüyorum normal değil piyasa şuan

7. Kesinlikle haklısın üstadım, bu belirsizlikte eldeki nakdi agresif bir şekilde hisse senedi piyasasına yatırmak kadar saçma bir şey olamaz...1 milyon TL ye aylık 50 bin TL teklif eden bankalar var...10 milyona 500 K...Yazıyla Beşyüzbin TL !...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Kesinlikle haklısın üstadım, bu belirsizlikte eldeki nakdi agresif bir şekilde hisse senedi piyasasına yatırmak kadar saçma bir şey olamaz...1 milyon TL ye aylık 50 bin TL teklif eden bankalar var...10 milyona 500 K...Yazıyla Beşyüzbin TL !...
    Yatirimcilarin tahamul sinirlari çoktan asılmıştır yönetimin elinde gerekli imkanların olduğu halde kullanmamakta ısrarcı olması bence kötü niyetli olduklarını gösteriyor yatırımcıya nefes aldıracak bir kap haberleri yokmu bu şeref yoksunu yönetimin bazilarida çıkıp bu foruma yönetimi pohpohlayacak bir şeyler yazmasın olanlar ortadadır bana kimseler bu adı yönetimi övmesi .soverim

Sayfa 833/882 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •