Mps bugun ne yapmis?
SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mps bugun ne yapmis?
SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iş bitmeyle alakası yok... bende gr olarakta altın var... şu sonuca vardım ben bu hesaplamayla... altın fonu alacağıma gr olarak alırım hepsini... zamanında burda da sordum hangisi mantıklı diye net bir cevap alamamıştım... ben altında uzuncuyum.. en kısa zamanda altın fonlarını bozup hepsini gr yapacağım inş.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portfoyumde en memnun oldugum enstruman 3 senedir tuttugum FROTO.Portfoyde boyle bir sirket ciksa zaten taşiyor portfoyu.
Genel anlamda ne fonda ne hisselerde zorunda kalmadikca hareket etmemem gerektigini ogrendim.
Buyuk resme bakarak sadece agirlik degistirebilirim :)
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tca % +1.16
Zpf %+0.95
Zpe %+0.38
BSMV geri alınmasıyla fonlarin cazibesi geriledi. Buradan da belli. Artik sadece hsyf konuşuluyor :)
BSMV %1 iken makas ile beraber kabaca %20-%25 getiriye kadar fonlar cazipti. Şimdi %12 diyelim ayni mantıkla.
Ayrıca uzun vadede (5 yil ve üzeri) için çoğu zaman goz ardı edilen fon yönetim ücretlerini bile düşünürsek fon yatırımında kar baskilanacaktir. Öte yandan altın az da olsa faiz getirisi olan bir enstrüman.
Ayrica siz GAU fiyatına serbest piyasadan bakmışsınız sanırım. Fonlar Bist kıymetli madenler bülteninini baz alıyor.