Sayfa 833/1002 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Bunun sebebi olarak çıkışlar çok sağlıklı değil o nedenle fonlar ayak uyduramıyor. Genele hitap eden bir yükseliş olmuyor dün Kardemir ve Aselsan yükseliyor(hatta tavan yapıyor) bugün Petkim ve bankalar yükseliyor Birini alırken birini satıyorlar muhakkak. Bir kaç olumlu haber gelirse bu yükseliş genele yansır fonlar endeksi çok rahat geçerler diye düşünüyorum.
    Yürekten umut ediyorum, toparlanarak endeksi tekrar geçmelerini. Tüm yatırım kurgum bunun üzerine.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Mac + 2.01

3. Burasi Türkiye.
    Ekonomik yonetimden akli selim hareket beklemek hata olur.Damadin YEP programinda dolara bakmiyorum dedigini hepimiz gorduk okuduk.O saatten sonra dolarin 7 8'de kalmasina hic ihtimal vermiyordum zaten.
    Ki bu seviyeleri halen firsat olarak goruyorum.Kimseye yatirim tavsiyesi degildir.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Tkf tabloya göre 0,53 yapar. Endeks altı getiri yine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    tkf tabloya göre 0,53 yapar. Endeks altı getiri yine

tapatalk kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
    bosuna kendını yorma
    tablo degısmıstır!
    Canlar gider heyyyy

6. Eib + 0,2628

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ancak xtum, x100'ün 3-4 misli yürüdüğü dönemlerde de, yani söylediğinizin tam tersi durumlarda da xtüme göre kıyaslayıp, aman ne başarısızlar dememiştik. x100'e göre kıyaslayıp başarılı demiştik. Hisse fonlar bunun için var, hangi kağıt yürüyecekse ona geçmek için. Neyi kriter alıyorsak, hep onu almalıyız. hangi endeks geride kalırsa onu kriter yapamayız. Benchmark değişmez. Duruma göre değişirse, tüm stratejiler çöp olur.
    katılım fonlarına bir şey diyemeyiz ama diğer fonlarımız, bist yyüzü kıssas kabul edip başarılıyız demiş oluyorlar. madem öyleyse dediğiniz gibi getiri ne taraftaysa oraya odaklanmak zorundalar. bunu yapamayacaklarsa xtumy endeksi baz alıyoruz diyecekler, kimseyi kandırmayacaklar. bu fonların bistyüz hisselerine odaklanmaları yasak olmadığına göre benzer performansı beklemek, en doğal hakkımız. bir aydır xtumy tarafının çok şiştiği ve bundan sonraki yükselişlerin daha çok bistyüz ağırlıklı olacağı söylenip duruyor. şayet bu duruma ayak uyduramayacaklarsa yarından tezi yok, hepimiz bankalarımızın bist30 veya yüz endeks fonlarını alalım olsun bitsin.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ama Merkez Bankalarının amacı kar etmek değilki
    İstikrarı sağlamak
    Önce izin ver kur fırlasın sonra ani faiz artışı yap kur düşsün
    Bu istikrar olamaz
    Kar amacı da güdemez

Bence yüksek kur düşük faiz politikası olabildiğince kabul görmüş durumda ekonomi yönetiminde
    Aylardır gidişat onu gösteriyor
    çok doğru söylüyorsunuz ve haklısınız. zaten haluk hoca da normal ekonomik kurallar çerçevesinde aynen sizin söylediğiniz gibi olması gerektiğini söylüyor ama şu an dünuyada eşi benzeri olmayan bir ekonomi modeliyle yönetildiğimizi gözden kaçırıyorsunuz. hal böyle olunca da normalde olmaması gereken durum, şu an çok aktif şekilde uygulanıyor. merkez bankası iki yıldır aldığı yetkiyle tıpkı bir piyasa oyuncusu gibi davranabiliyormuş. 2 yıl önceki rahip kırizinde de 7 üzerinden çok yüklü şort pozisyon açıp fevkalâde güzellikte de kâr etmiş. hoca, şu anki şartlar altında böyle bir şey deniyor olabilir mi diye aklına gelen görüşünü söylüyor. çok düşündüm, başka bir anlam veremedim bu işe diyor. ama sadece şahsi düşünce. belki daha farklı bir deneme de yapıyor olabilirler. sonuçta ortada dünyada örneği olmayan bir ekonomik politika yürütülüyor.

Sayfa 833/1002 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •