22 Nisan 2013 de cort açtım salak gibi not artışını yedik. Bekleyemedik salaklık artacak belliydi ABD kapısına uzanmistilar missler gibi. Yol yaptıydılar git gel Washington
Printable View
22 Nisan 2013 de cort açtım salak gibi not artışını yedik. Bekleyemedik salaklık artacak belliydi ABD kapısına uzanmistilar missler gibi. Yol yaptıydılar git gel Washington
Sayın deniz43 haklı emme görüyorsun dayı dolar fışkırıyor kağıtlar sıfıra iniyor mecbur ralli
Klasmanimiz Arjantin
Arjantin grafiğini benden fazla paylaşan olmamkstir la mal gibi batmayin diye baya çabaladım. Napalim dayı.
Da burda kimse diyemez kuzu evliya gibi kene demiyoruz VOB YAPMA hayatın kayar diyoruz
100.000 hareket eden markette kene ne la
Biz boyle salaklıklar yaptık dayi
Kuzu hazretlerine giydiriyon emme zamanında bist 300bin başlığını açmıştı daha o zamanlar endekisten sıfır atılmamıştı memedabi 100bini geçince sıfır atıldıydı, aslında kuzu emmide bildi ama yine fakirlikten kurtulamadı, yabcak bişii yok dayu bu saatten sonra elindekileri kaptırma yeter :he:
Arbitraj flean yapılmaz burada
Kağıtlar %400 artıyor hayatın alt üst olur kazayla döner diye bide mali verirsin çıplak şort iflas direk..
%400 artan kağıttan arbitraj olmaz Margin her gün bide ona kredi çek ver kar edecekken nötr eksi enayilik bedava