Sayfa 835/1000 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: Viop XLIII

1. 22 Nisan 2013 de cort açtım salak gibi not artışını yedik. Bekleyemedik salaklık artacak belliydi ABD kapısına uzanmistilar missler gibi. Yol yaptıydılar git gel Washington

2.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Şimdi geldiğimiz noktaya bak Avrupalı sefill kalmasın diye otelde kalacak para yağacak la biz onurumuzla iflas ettik ama bu 350 bin rallisinde batanlar Niyazi oldu dayı.
    onurla değil memedabi.
    bir boka yaramayan adamlar götlerinde bebek bezi ile patron oldu. hala devlet annenin memesinden kesilemedi..
    mersedes kundakların içinde zırlayıp duruyorlar.. kur da kur...
    Memento mori

3. Sayın deniz43 haklı emme görüyorsun dayı dolar fışkırıyor kağıtlar sıfıra iniyor mecbur ralli

Klasmanimiz Arjantin

4.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Böyle banka rallisi bir daha hayatında görür musun belli değil. Belki göremezsin.

..

Tarihi bir olay..
    çok ta neyim de gormemek.borsa da ralliler bitmez.

5. Arjantin grafiğini benden fazla paylaşan olmamkstir la mal gibi batmayin diye baya çabaladım. Napalim dayı.

Da burda kimse diyemez kuzu evliya gibi kene demiyoruz VOB YAPMA hayatın kayar diyoruz

100.000 hareket eden markette kene ne la

Biz boyle salaklıklar yaptık dayi

6. Kuzu hazretlerine giydiriyon emme zamanında bist 300bin başlığını açmıştı daha o zamanlar endekisten sıfır atılmamıştı memedabi 100bini geçince sıfır atıldıydı, aslında kuzu emmide bildi ama yine fakirlikten kurtulamadı, yabcak bişii yok dayu bu saatten sonra elindekileri kaptırma yeter
    Hamdım Piştim Yandım

7. Arbitraj flean yapılmaz burada

Kağıtlar %400 artıyor hayatın alt üst olur kazayla döner diye bide mali verirsin çıplak şort iflas direk..

%400 artan kağıttan arbitraj olmaz Margin her gün bide ona kredi çek ver kar edecekken nötr eksi enayilik bedava

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kuzu hazretlerine giydiriyon emme zamanında bist 300bin başlığını açmıştı daha o zamanlar endekisten sıfır atılmamıştı memedabi 100bini geçince sıfır atıldıydı, aslında kuzu emmide bildi ama yine fakirlikten kurtulamadı, yabcak bişii yok dayu bu saatten sonra elindekileri kaptırma yeter
    Dayı öyle bişey vardı harbiden sonradan döndüydu dayı çöküş çöküş diye 70 80 binlerde derken 300 bin diye başlık açıyor

Aslında vizyonu var dayı salakları topluca toplayıp yaktı belkide 2012=2013 gibi

Sayfa 835/1000 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •