arkadaslar bir sey soracagim. yarin ogleden sonra satiigimiz acc hesaba girecek. acaba yarini kar ya zarari yansiyacakmi?
Zarar olursa yansıtacak, kar olursa yansıtmayacak:kahkah:
Şaka şaka
16-12-2019, 22:54
shangil
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
PPF'nin bir tık üstü OSD var zaten portföyünüzde. TCD'den gelebilecek eksiyi tolare edecek bir fon bulmak zor. Bugün TCD %1.86 değer kaybetmiş ADP %1.71 değer kazanmış bu ikisi birbini tolare edermi hayır sadece bugünlük olan bir durum.
Evet var ama osd riski 4. Ne kadar riskin anlamiyorum elbet. Tabi tcd zararin sadece daha yuksek miktar osd gibi fonlarla kapatmak oluyor ve benimde kastim o. Sizce tam ppf osd ye girebilirmi yoksa riskli mi?
16-12-2019, 23:00
Webster
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Fidi yazmamissiniz ustadim tablonuzda vardi
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
FID tabloda vardı ama getiri hesaplamıyordu :) %0.6-0.7 falan gelir diye tahmin ediyorum
Alıntı:
Enaz 1 diyorum o da enaz ustadim
Alıntı:
Originally Posted by servetbey
Fıd 1.12%
...........
👍👍👍👍👍👍🍵🍵👍☕
16-12-2019, 23:00
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by shangil
Evet var ama osd riski 4. Ne kadar riskin anlamiyorum elbet. Tabi tcd zararin sadece daha yuksek miktar osd gibi fonlarla kapatmak oluyor ve benimde kastim o. Sizce tam ppf osd ye girebilirmi yoksa riskli mi?
Osd'nin riski özel şirket tahvilleri içermesinden dolayı. Geçmişte çıkardığı tahvilleri ödeyemeyen şirketler mevcut Sn.Shangil. Ppf'de özel Şirket tahvili bulunmaz.
16-12-2019, 23:05
Webster
Tcd 1.86...
Tabiki tahminimdir 😂😂😂
16-12-2019, 23:06
Webster
Alıntı:
Originally Posted by traderpanda
Yak 0,31
tte 1,4
Tte az getirmis beklentim 2 civariydi demekki tpplerden zictilar
16-12-2019, 23:06
shangil
Alıntı:
Originally Posted by verytired
Her şeyden çıktım. En başta 🐘 olmak üzere ppf ile devam edeyim. Borsa bilmeyen biri olarak çok bile kaldım☺ BIST düşer ise, buradaki yorumlara göre tekrar girerim sanırım.
Gercekten verytired! Ulan bu kadar ugras sonunda ppf:oleyo:
16-12-2019, 23:07
admustafa
Alıntı:
👍👍👍👍👍👍🍵🍵👍☕
Şu an ETF'lerden de gelen etkiyle 1.15 gözüküyor benim tahmin hala geçerli üstadım :)