Sayfa 835/1000 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dun sortcuydunuz ustadim ������
    Ben hep öyleyim.
    Her an tetikteyim,
    Devamlı düşüş beklerim ama çıkışlara da takılırım.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Armatorluk ve binlerce vaka gormus olmaniz celiski yaratmamismi hamza hocam?
    yahu biraz espiriden anlasanız , burası bir forum... benim yazılarımı diğer torpiklerde zamanında takip etmediğiniz için size karmaşık geliyor... nörapsin proteinini de geçende okuduğum popular science dergisinden görüp yazmıştım ... frontal korteks ile amigdalayı da ha bu senenin sekizinci ayının 17 sinde Cenab-ı Hak tarafından iradesi elinden alınan güzel insan , rahmetli Yaşar Erdinçin videolarında duyardım yazılarında görürdüm hep ... doktorluk mu lazım sana ? aç google ı zebil yalan doğru bilgi dolu oradan kafana göre bir potporü yap her konuya sohbete yazabilirsin yani... google olmasa yandexden ara ask.com var ona sor ... binge bak... internet denilen bir ağ var orada her şey ... bu kadar açıklama yapma sebebim imalı yazılardan hiç hoşlanmamamdır..
    sütlü nuriye ile ilgili bir anket mi ne açmıştım adam kalkmış bana sen nuri sevgen misin diyor neymiş , bi şaka yazalım dedik blumbergde bu gece canlı yayın konuğum diye yazdık bi gün ( birisi de sormadı ne konuğusun diye sorsa yanıt hazır izleyici olarak televizyondan canlı yayın konuğuyum diyecektim ) kalkmış o yazdığım günün akşamı da nuri sevgenin çıkacağı tutmuş ekrana... adam sütlü nuriye ile nuri sevgeni birleştirmiş bana sen osun diyor ya ... ahahaha
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

Fıd 1.12%

...........

Alıntı Originally Posted by webster Yazıyı Oku
    fidi yazmamissiniz ustadim tablonuzda vardi
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4. yani şimdi ben töbe töbe mehdiyim desem ona da mı inanacaksın anlamadım ki ? gerçi hasan mezarcının bir adet sabit müridi vardı ... olabiliyor demek ki
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

ppf de 3000 liraya 1 lira geliyordu gunluk bazda
    su anda kac geliyor dostum

Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Her şeyden çıktım. En başta 🐘 olmak üzere ppf ile devam edeyim. Borsa bilmeyen biri olarak çok bile kaldım☺ BIST düşer ise, buradaki yorumlara göre tekrar girerim sanırım.

Sepete hep ayni yumurta koymayin
    bazen organik bazen 3 nolu bazen gezen tavuk yumurtasi iyi gider sanki

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    296 k tcd yaptim
    Ondan ciktim
    Hanimin baskisi yuzunden
    400k acc girdim
    10 gunde sifir tl karla ayrildim
    Tcd den cikmasam 50k karim varmis

7. tte