Originally Posted by
Webster
Armatorluk ve binlerce vaka gormus olmaniz celiski yaratmamismi hamza hocam?
yahu biraz espiriden anlasanız , burası bir forum... benim yazılarımı diğer torpiklerde zamanında takip etmediğiniz için size karmaşık geliyor... nörapsin proteinini de geçende okuduğum popular science dergisinden görüp yazmıştım ... frontal korteks ile amigdalayı da ha bu senenin sekizinci ayının 17 sinde Cenab-ı Hak tarafından iradesi elinden alınan güzel insan , rahmetli Yaşar Erdinçin videolarında duyardım yazılarında görürdüm hep ... doktorluk mu lazım sana ? aç google ı zebil yalan doğru bilgi dolu oradan kafana göre bir potporü yap her konuya sohbete yazabilirsin yani... google olmasa yandexden ara ask.com var ona sor ... binge bak... internet denilen bir ağ var orada her şey ... bu kadar açıklama yapma sebebim imalı yazılardan hiç hoşlanmamamdır..
sütlü nuriye ile ilgili bir anket mi ne açmıştım adam kalkmış bana sen nuri sevgen misin diyor neymiş , bi şaka yazalım dedik blumbergde bu gece canlı yayın konuğum diye yazdık bi gün ( birisi de sormadı ne konuğusun diye sorsa yanıt hazır izleyici olarak televizyondan canlı yayın konuğuyum diyecektim ) kalkmış o yazdığım günün akşamı da nuri sevgenin çıkacağı tutmuş ekrana... adam sütlü nuriye ile nuri sevgeni birleştirmiş bana sen osun diyor ya ... ahahaha
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
Yer İmleri