Originally Posted by
Webster
Armatorluk ve binlerce vaka gormus olmaniz celiski yaratmamismi hamza hocam?
yahu biraz espiriden anlasanz , buras bir forum... benim yazlarm dier torpiklerde zamannda takip etmediiniz iin size karmak geliyor... nrapsin proteinini de geende okuduum popular science dergisinden grp yazmtm ... frontal korteks ile amigdalay da ha bu senenin sekizinci aynn 17 sinde Cenab- Hak tarafndan iradesi elinden alnan gzel insan , rahmetli Yaar Erdinin videolarnda duyardm yazlarnda grrdm hep ... doktorluk mu lazm sana ? a google zebil yalan doru bilgi dolu oradan kafana gre bir potpor yap her konuya sohbete yazabilirsin yani... google olmasa yandexden ara ask.com var ona sor ... binge bak... internet denilen bir a var orada her ey ... bu kadar aklama yapma sebebim imal yazlardan hi holanmamamdr..
stl nuriye ile ilgili bir anket mi ne amtm adam kalkm bana sen nuri sevgen misin diyor neymi , bi aka yazalm dedik blumbergde bu gece canl yayn konuum diye yazdk bi gn ( birisi de sormad ne konuusun diye sorsa yant hazr izleyici olarak televizyondan canl yayn konuuyum diyecektim ) kalkm o yazdm gnn akam da nuri sevgenin kaca tutmu ekrana... adam stl nuriye ile nuri sevgeni birletirmi bana sen osun diyor ya ... ahahaha
Samuraylarn pirin tarlalarndaki ay seramonilerinde , ay kaselerinin iine dalp , suikast iin vakit kollayan hain ninjalardk. Hamza Stbyk , rasyonel akla atlan imza. nsanln ebedi mutluluunun anahtar olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaasn !
Yer mleri