solactive endekse göre hareket ediyor ıpj.
Almanya kökenli.
Printable View
Eski Beyaz Saray İletişim Direktörü, Biden mavi dalga olarak kazansa dahi vergileri bu ortamda artırmayacağını iddia etmiş.
https://finance.yahoo.com/news/elect...193410528.html
Bu haberin etkisiyle olsa gerek Nasdq volatilite endeksi -%6
Petrol de üretim artışının ertelenme soylemleriyle toparlıyor.
mps 0.28-0.29 civarı eksi görünüyor, yanlış değilse MKK
ben fiziksel teslimatla ilgili bi şey demedim o ayrı bi konu....
mevduat bankasından altın aldığınızda sizin hesabınıza anında kasasındaki fiziki gerçek duran altını yatırmıyor , kağıt üstünde alım yapmış oluyorsunuz... katılım bankacılığında hesap açıp altın aldığınızda , kasasında duran altını satıyor , hesabınıza ne kadarlık aldı iseniz fiziki altını sizin adınıza deposunda saklıyor...
Aynen oyle. Kpc + vermis. Bu mps toparlasin bir daha bu trene binmemek uzere elveda demek lazim. Kpc ve rbh daha gelecek vaat ediyor.
SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm mps'leri yarın kapatıyorum. Benim kriterlerimin çok altına düştü. 1 buçuk- 2 yıldır taşıyordum. Buraya kadarmış. Şimdilik diğer üç fonuma böleceğim ondaki meblağı. Ancak yakın zamanda tekrar hisse fonu tarafında 4 fon üzerinden gitmek istiyorum uygun dördüncüyü bulunca.
2020 içinde sabit getirili fonlar tarafında sua'yı idy ile değiştirmiştim. Bu da ikinci değişim olacak. Bu yıl içinde başka sıkıntı olmaz umarım