Malumunuz babam 2. Biontechi olduğu gün kalp krizinden vefat eti. Etkisi sert oluyor
Printable View
Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği virüsü ile ilgili "Küresel Acil Durum" ilan etti.
Dün, İstanbul Avrupa yakasında, Beyazıt, Eminönü, Beşiktaş, Şişli, Bağcılar, Mecidiyeköy bölgelerinde/ Caddelerinde şehir turu yaptım..Hiç bir döviz büfesi önünde ,ne döviz almak için,ne döviz satmak için kuyruklar görmedim..
Burada, ( döviz ile ilgili) yazan çizen baazi arkadaşlar ,biraz palavra atıyor,olayı abartıyor sanki...
Aynı abartı, Dolmabahçe sarayında BM gözetiminde Rusya -Ukrayna-Turkiye arasında imzalanan tahıl sevkiyatında kolaylıklar içeren anlaşma için bir araya gelenler ,Etrafta alınan güvenlik tedbirleri ve makam aracı konvoyu / saltanatı için de vardı..
Arkadaşlar Euro dan dolara geçmem gerekiyor. Bunu en az kayıpla nasıl yapabilirim?
Bende 3 defa yakalandım çok hafif geçirdim öncekiler gibi,evdekilerde benden biraz farklı,ama onlarda eskiye göre hafif,3 biontek aşılıyız,yalnız bu seferkinde değişik bir durum var bende,3 gün sonra ani baş ağrısı peşi ani burun akıntısı 1-2 saat sonra hiçbirşeyin yok,20 gün oldum pozitif olalı,anlamadım gitti:notr: